Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ο γιατρός φέρεται να κλοτσήθηκε από Ελβετό ομογενή και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

  1. Ένας αναβάτης μοτοσυκλέτας ταξί στο Πουκέτ φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα Γερμανίδα επιβάτη.

Ένας 18χρονος οδηγός ταξί συνελήφθη αφού φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε Γερμανό τουρίστα στο Πουκέτ.

Η Γερμανίδα αναγνώρισε θετικά τον νεαρό που ενεπλάκη στο περιστατικό.

2. Μια τουρίστρια από την Κίνα έσπασε το πόδι της μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο στην παραλία Karon.

Αυτό το περιστατικό έγινε ευρέως viral στην Κίνα, όχι για το ατύχημα, καθώς συμβαίνουν ατυχήματα, αλλά για τον υποτιθέμενο χρόνο που χρειάστηκε για να πάει στο νοσοκομείο, να διαγνώσει και να παράσχει ιατρική περίθαλψη και μια διαμάχη για την αποζημίωση για το ατύχημα από τον χειριστή του αλεξίπτωτου. Αργότερα επετεύχθη επιτυχώς μια οικονομική συμφωνία μεταξύ της εταιρείας αλεξίπτωτου ιστιοπλοΐας και του θύματος με την «επιμονή» επιφανών αξιωματούχων της Ταϊλάνδης.

3. Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Ένας Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη αφού φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό κοντά στη νοικιασμένη βίλα του στο Thalang.

Αυτό το θέμα εξακολουθεί να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα.

4. Οι σκάλες της παραλίας μιας βίλας διατάσσονται να κατεδαφιστούν αφού οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι όντως καταπάτησαν μια δημόσια παραλία στο Paklok. Αυτό ακολουθεί ένα ιογενές περιστατικό που περιλαμβάνει έναν αλλοδαπό και έναν Ταϊλανδό γιατρό στις σκάλες.

Ένας ιδιοκτήτης βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok πρόκειται να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα μετά την καταπάτηση μέρους της βίλας στον δημόσιο χώρο.

Όπως και παραπάνω, αυτό το θέμα συνεχίζει να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα.

5. Οι άνθρωποι φαίνονται να κάθονται σε σκαλιά που έχουν γίνει επίκεντρο της διαμάχης. Το περιστατικό περιλαμβάνει έναν Ελβετό ονόματι Urs 'David' Fehr και την Ταϊλανδή σύζυγό του.

Το Yamu Beach ήταν πρόσφατα πρωτοσέλιδο σε όλη την Ταϊλάνδη μετά από μια συζήτηση μεταξύ ενός Ελβετού εκπατρισμένου και ενός Ταϊλανδού γιατρού σχετικά με ένα υποτιθέμενο περιστατικό κλωτσιών στα σκαλιά που οδηγούσαν στη νοικιασμένη βίλα του από την παραλία.

6. Πάνω από 500 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην παραλία Ya Mu στο Πουκέτ για να διαδηλώσουν εναντίον ενός Ελβετού υπηκόου, του κ. Ντέιβιντ, ο οποίος φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό.

Ακόμη και το γραφείο του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης και ο ανώτατος αστυνομικός στην Ταϊλάνδη εμπλέκονται τώρα, με τη βίζα του εκπατρισμένου φέρεται να βρίσκεται υπό έλεγχο. Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ σχεδιάζουν επίσης να επανεξετάσουν όλες τις βίλες στην παραλία Yamu για καταπάτηση και έχουν προτείνει λεπτομερείς ελέγχους ιστορικού για αλλοδαπούς μακράς διαμονής που εμπλέκονται σε επιχειρήσεις στο Πουκέτ.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.