ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ιδιοκτήτης της βίλας του Πουκέτ στο κέντρο της σκάλας που προκαλεί διαμάχη για να αντιμετωπίσει νομική δράση

ΦΩΤΟ: MGR Online

Thalang, Phuket -

Ένας ιδιοκτήτης βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok πρόκειται να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα μετά την καταπάτηση μέρους της βίλας στον δημόσιο χώρο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι σκάλες της παραλίας μιας βίλας διατάσσονται να κατεδαφιστούν αφού οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι όντως καταπάτησαν μια δημόσια παραλία στο Paklok. Αυτό ακολουθεί ένα ιογενές περιστατικό που περιλαμβάνει έναν αλλοδαπό και έναν Ταϊλανδό γιατρό στις σκάλες. Ο δήμαρχος Paklok κ. Panya Sampaorat υπέβαλε νομική αναφορά κατά του ιδιοκτήτη της βίλας για δημόσια καταπάτηση.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διοικητής της επαρχίας του Πουκέτ Υποστράτηγος Σούνλερτ Σουχούμ είπε στο Phuket Express το Σάββατο (2 Μαρτίουnd) ότι είχε εκδοθεί κλήτευση για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας βίλας που ονομαζόταν μόνο ο κ. Μήλος (δεν δόθηκε η ιθαγένεια και η επωνυμία της εταιρείας αποκρύφθηκε).

Πρέπει να παρουσιαστεί στην αστυνομία Thalang την Τετάρτη 6 Μαρτίουth. Αυτοί (η εταιρεία) θα αντιμετωπίσουν νομικές ενέργειες για καταπάτηση δημόσιου χώρου.

Έχει αναφερθεί ότι η βίλα νοικιάζεται από τον αλλοδαπό και την οικογένειά του για περίπου 1,000,000 μπατ το μήνα.

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι του Πουκέτ φέρεται να σχεδιάζουν επίσης να επιθεωρήσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας για κάθε βίλα στην εύπορη περιοχή Yamu Beach για πιθανή καταπάτηση της παραλίας μετά το ιογενές περιστατικό.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.