ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά από ιογενές βίντεο του ξένος που φέρεται να κλωτσάει τον γιατρό της Ταϊλάνδης, οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διέταξαν να καταπατήσουν τις σκάλες της παραλίας

Πουκέτ -

Οι σκάλες της παραλίας μιας βίλας διατάσσονται να κατεδαφιστούν αφού οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι όντως καταπάτησαν μια δημόσια παραλία στο Paklok. Αυτό ακολουθεί ένα ιογενές περιστατικό που περιλαμβάνει έναν αλλοδαπό και έναν Ταϊλανδό γιατρό στις σκάλες.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια γιατρός φέρεται να κλωτσήθηκε από έναν αλλοδαπό άνδρα αφού καθόταν το βράδυ και παρακολουθούσε την πανσέληνο με τη φίλη της στις σκάλες μιας βίλας που συνδέεται με την παραλία Yamu. Το Οικόπεδο του Πουκέτ φέρεται επίσης τώρα να επιθεωρεί τη βίλα για να δει εάν οι σκάλες καταπατούν τη δημόσια παραλία, καθώς χιλιάδες χρήστες εκφράστηκαν ανησυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η παραλία είναι δημόσια γη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Οικόπεδο του Πουκέτ επιθεώρησε τις σκάλες της βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok, Thalang την Πέμπτη (29 Φεβρουαρίουth). Οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι το δεύτερο έως το τέταρτο σκαλοπάτια των σκαλοπατιών έχουν εισχωρήσει στη δημόσια παραλία.

Ο δήμαρχος Paklok κ. Panya Sampaorat υπέβαλε νομική αναφορά κατά του ιδιοκτήτη της βίλας για δημόσια καταπάτηση. Το δεύτερο έως το τέταρτο σκαλοπάτι έχει διαταχθεί να κατεδαφιστούν εντός τριών ημερών.

Το βίντεο που διέρρευσε την Πέμπτη (29 Φεβρουαρίου) αποδεικνύει επίσης ότι η γυναίκα γιατρός και η φίλη της δεν κάθισαν στο πρώτο σκαλοπάτι που θεωρείται ιδιοκτησία του αλλοδαπού, είπε ο Panya στον ταϊλανδικό Τύπο. Τα πόδια τους άγγιξαν και την άμμο. Άρα μπορεί να ειπωθεί ότι η γιατρός και η φίλη της δεν εισέβαλαν στο χώρο των αλλοδαπών όπως φέρεται να τους κατηγόρησε προηγουμένως ο αλλοδαπός.

Έχει αναφερθεί ότι η βίλα νοικιάζεται από τον αλλοδαπό και την οικογένειά του για περίπου 1,000,000 μπατ το μήνα, αλλά δεν ανήκει στον αλλοδαπό.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.