Γιατρός που φέρεται να κλωτσήθηκε από ξένος κοντά στη βίλα στην παραλία στο Thalang, έγινε Viral στο Διαδίκτυο - Βίντεο

Thalang -

Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Μια γυναίκα γιατρός στο Πουκέτ υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Thalang με υποτιθέμενη απόδειξη με τη μορφή ιατρικής τεκμηρίωσης για τα τραύματά της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Είπε στην αστυνομία ότι καθόταν το βράδυ και παρακολουθούσε την πανσέληνο με τους φίλους της στις σκάλες μιας βίλας που συνδέεται με την παραλία Yamu.

Ένας αλλοδαπός άνδρας βγήκε ξαφνικά από την πολυτελή βίλα με πισίνα προτού φέρεται να την κλωτσήσει στην πλάτη, ισχυρίζεται. Λέγεται ότι η Ταϊλανδή σύζυγός του επιτέθηκε φραστικά στον γιατρό. Φέρεται να είπε ότι ο γιος της ήταν στην αστυνομία και γνωρίζει πολλούς υψηλόβαθμους αστυνομικούς στο Πουκέτ και αν ο γιατρός πυροβοληθεί θα ήταν νόμιμο επειδή το θύμα φέρεται να είχε εισβάλει στη βίλα τους. Το ζευγάρι φέρεται να είπε ότι θα υποβάλει αναφορά στην αστυνομία της Ταϊλάνδης κατά του γιατρού για τη νυχτερινή εισβολή, σύμφωνα με το θύμα.

Ο γιατρός, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει την ιστορία να γίνει viral στο διαδίκτυο, πιστεύοντας τις απειλές του ζευγαριού ως μπλόφα και επίσης πιστεύοντας τα βήματα που καταπατήθηκαν παράνομα σε μια δημόσια παραλία.

Η ιστορία έχει γίνει τώρα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες σχόλια να υπερασπίζονται κυρίως το θύμα. Ο κ. D (ψευδώνυμο), 45 ετών, Ελβετός υπήκοος, και ο δικηγόρος του συναντήθηκαν με την αστυνομία Thalang. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν κλώτσησε τον γιατρό. Ισχυρίζεται ότι γλίστρησε πριν το πόδι του την χτυπήσει κατά λάθος. Είπε ότι κατέγραψε επίσης ένα βίντεο όταν περπατούσε προς τον γιατρό που καθόταν στις σκάλες.

Ωστόσο, το βίντεο δεν δόθηκε αμέσως στη δημοσιότητα. Ωστόσο, πλάνα που φέρεται να διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνουν τον αλλοδαπό να φωνάζει στους δύο Ταϊλανδούς να "πάρουν το ****" χωρίς κανένα σημάδι ευγενικού αιτήματος να φύγουν ή συνομιλίας. Η στιγμή της υποτιθέμενης κλωτσιάς δεν είναι ξεκάθαρη, με την κάμερα να έχει απομακρυνθεί ελαφρώς κατά τη διάρκεια αυτής της υποτιθέμενης στιγμής.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει τις έρευνες για το θέμα. Το Οικόπεδο του Πουκέτ φέρεται επίσης τώρα να επιθεωρεί τη βίλα για να δει εάν οι σκάλες καταπατούν τη δημόσια παραλία, καθώς χιλιάδες χρήστες εκφράστηκαν ανησυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η παραλία είναι δημόσια γη.

Τα πλήρη ονόματα των εμπλεκόμενων μερών αποκρύφθηκαν από την αστυνομία της Ταϊλάνδης, η οποία είπε ότι προσπαθεί να μεσολαβήσει για λύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Εν τω μεταξύ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης συνεχίζουν να συζητούν το θέμα, με πολλούς Ταϊλανδούς να εξοργίζονται για την κατάσταση και να ζητούν πλήρεις νομικές έρευνες, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας του ακινήτου και ακόμη και της επιχείρησης που ανήκει στον αλλοδαπό στο Πουκέτ, ο οποίος είναι τοπικός πρώην pat και όχι τουρίστας.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.