The-Phuket-Express-Logo-Small

Ο συνιδιοκτήτης του The Pattaya News, Punnipa Flowers, με τον επικεφαλής της περιοχής του Banglamung, Δεκέμβριος 2019

Είμαστε το Phuket Express/The Pattaya News.com/TPNnational.com, ένα επαγγελματικά διευθυνόμενο και πλήρως αδειοδοτημένο από τον ιστότοπο ειδήσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και το συνολικό δίκτυο κοινωνικών μέσων που επικεντρώνεται στις τοπικές ειδήσεις με έδρα την Πατάγια της Ταϊλάνδης καθώς και τις γύρω περιοχές της περιοχής Chon Buri, Rayong, Sattahip, Naklua, Jomtien και Banglamung. Διαθέτουμε και λειτουργούμε TPNnational.com που είναι αφιερωμένο και στις ειδήσεις της Εθνικής Ταϊλάνδης. Διαθέτουμε επίσης και διαχειριζόμαστε το Phuket Express, με έδρα το Πουκέτ και αφιερωμένο στις τοπικές και τοπικές ειδήσεις για αυτήν την περιοχή.

Από τον Απρίλιο του 2024, μόνο τα ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχει περίπου 549,000 ακολούθους και likes, γεγονός που το καθιστά την πρώτη είδηση ​​με τις περισσότερες παρακολουθήσεις στην τοπική περιοχή. Το English Pattaya News Facebook έχει περίπου 226,000 μοναδικούς χρήστες, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής και τακτικοί τουρίστες.

Έχουμε επίσης μια αυξανόμενη και ενεργή παρουσία στο Instagram, το Tiktok, το YouTube και το Twitter. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συνδέσμους για όλα αυτά.

Ιδιοκτήτες του Pattaya News Adam Judd, Bryan Flowers, Punnipa Flowers και μέλη του προσωπικού με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya, Sontaya Kunplome τον Δεκέμβριο του 2019.

Ιδρυθήκαμε τον Δεκέμβριο του 2017 από τους Bryan Flowers, Adam Judd και Punnipa Flowers με έδρα στην Πατάγια, οι οποίοι ήθελαν να φέρουν αμερόληπτες, ενημερωτικές, επίκαιρες, μη συγκεντρωτικές, αυτογραμμένες και εντυπωσιακές ειδήσεις με συνεπή παρακολούθηση στην περιοχή της Πατάγια και του Πουκέτ.

Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το έτος 2024/2025 και θα χτίζουμε περαιτέρω την ομάδα μας και θα βελτιώνουμε την ποιότητα και την παρουσία μας σε καθημερινή βάση.

Οι διαφημιστές και τα άτομα που ενδιαφέρονται για μια πιθανή δουλειά μαζί μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [προστασία μέσω email]. Ένας σύνδεσμος προς τη σελίδα της διαφήμισής μας θα βρείτε επίσης παρακάτω.

Οι ιδρυτές μας, οι Punnipa και Bryan Flowers και ο Adam Judd είναι κάτοικοι μακράς και πλήρους απασχόλησης στην περιοχή Pattaya με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στην αγορά της Pattaya και ζουν στην Ταϊλάνδη. Επικεντρώνονται στην παροχή μιας κορυφαίας εμπειρίας και στον καλύτερο ιστότοπο ειδήσεων για την Πατάγια και τώρα την περιοχή του Πουκέτ και τη γύρω περιοχή. Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και πληροφορίες για τους συγγραφείς και τους ιδρυτές μας παρακάτω.

Οι συνιδρυτές της Pattaya News Adam Judd, Bryan Flowers και Punnipa Flowers με μέλη του προσωπικού και τον αρχηγό της αστυνομίας της Pattaya, συνταγματάρχη Khemmarin Pitsamai τον Δεκέμβριο του 2019.

Έχουμε επίσης ιδρύσει και τρέχουμε http://Thepattayanews.co.th, μια ταϊλανδέζικη έκδοση του The Pattaya News. Εστιάζουμε σε τοπικές πληροφορίες για την Πατάγια, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ειδήσεις, όχι ένας ιστότοπος clickbait ή ένας ιστότοπος που προσπαθεί να σας πουλήσει προϊόντα με το πρόσχημα των ειδήσεων. Τρέχουμε και εμείς Phuketdailynews.com για ταϊλανδέζικα νέα του Πουκέτ. Τρέχουμε και εμείς Thebangkoknews.com για ταϊλανδέζικα εθνικά νέα.

Επίσης ιδρύσαμε και σχεδιάσαμε www.pattayaunplugged.com, που είναι το τμήμα πολυμέσων μας και επικεντρώνεται σε τοπικές επιχειρήσεις, συμβουλές, συμβουλές, ιστολόγια, ιστολόγια και μια συνολική κοινοτική πύλη για το τι συμβαίνει στην Πατάγια.

Ιδρυτές και προσωπικό του Pattaya News με τον Αντιδήμαρχο δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων της πόλης Pattaya, Ronnakit Ekkasing τον Δεκέμβριο του 2019.

Έχουμε δύο κανάλια στο Youtube και είμαστε ενεργοί στο Facebook Watch με τις δικές μας πρωτότυπες αναφορές ειδήσεων και βίντεο στα Αγγλικά και τα Ταϊλανδικά που βρίσκονται εδώ:

Αγγλικά: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

Ταϊλάνδη: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Έχουμε γίνει επαγγελματίες συνεργάτες ανταλλαγής ειδήσεων για επιχειρήσεις με την Ιαπωνική Ένωση Pattaya στην Πατάγια και έχουμε μια εργασιακή σχέση μαζί τους για τη δημοσίευση ειδήσεων ο ένας του άλλου. Μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα τους εδώ:

PJA Pattaya: https://pattayaja.com/?fbclid=IwAR1FRm1CYPKnJxuoRbdjjiESos93gPj-vdqQ0DDe82udMqWaikDMiaxwnJU

Επίσης, πρόσφατα ξεκινήσαμε ταϊλανδικά νέα για τους αναγνώστες της εθνικής ταϊλανδέζικης γλώσσας στο thebangkoknews.com. Διαθέτουμε επίσης Εθνικές ειδήσεις για Άγγλους αναγνώστες στο TPNnational.com. Τρέχουμε και εμείς Phuketdailynews.com για ταϊλανδέζικα νέα του Πουκέτ.

Οι κύριες επαφές μας είναι οι εξής. Απαντάμε πιο γρήγορα στο Facebook, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες επαφές: Για νομικές επαφές, βοήθεια με δικηγόρο για ερευνητική δημοσιογραφία, πληροφορίες για το δελτίο τύπου και αιτήματα διόρθωσης/αφαίρεσης δείτε εδώ: https://thephuketexpress.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Σημείωση: Εάν θέλετε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο μας, θα πρέπει να υπάρχει ένας άμεσος σύνδεσμος στο κάτω μέρος του ημερήσιου ενημερωτικού δελτίου σας που θα αναφέρει Τροποποίηση της συνδρομής σας και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση. Μπορείτε να διαγραφείτε από εδώ. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις σχετικά με άρθρα στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ εδώ. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, στείλτε μας e-mail στο [προστασία μέσω email]

Κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [προστασία μέσω email]

Πωλήσεις/Διαφήμιση/Μάρκετινγκ: 0889272454, Facebook messenger ή [προστασία μέσω email]

Facebook: https://www.facebook.com/Thepattayanews/

Ταϊλανδικό Facebook: https://www.facebook.com/thepattayanewsthai/

Αγγλικό τηλέφωνο: 0889272454 Μόνο σοβαρές επαγγελματικές ερωτήσεις διαφήμισης (Αυτός ο αριθμός ΔΕΝ προορίζεται για παράπονα, διορθώσεις, νομικά ζητήματα, συμβουλές ειδήσεων, ερωτήσεις, διαφωνίες ή παρόμοια αιτήματα. Παρακαλούμε στείλτε μας email ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook για αυτούς.)

Ταϊλανδέζικο τηλέφωνο: 0889272454 Μόνο σοβαρές επαγγελματικές ερωτήσεις διαφήμισης (Αυτός ο αριθμός ΔΕΝ προορίζεται για παράπονα, διορθώσεις, νομικά ζητήματα, συμβουλές ειδήσεων, ερωτήσεις, διαφωνίες ή παρόμοια αιτήματα. Παρακαλούμε στείλτε μας email ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook για αυτούς.)

Ειδήσεις Google: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMMm0kgswk_2nAw?hl=en-US&gl=US&ceid=US:en

Instagram: https://www.instagram.com/thepattayanews/#

Θέματα: https://www.threads.net/@thepattayanews

Youtube Αγγλικά: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA

YouTube Thai: https://www.youtube.com/channel/UCBd3VgsV9K2QecvXpHsNB2A

Πρόγραμμα Υποστήριξης Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCznGH-m-TAn2iqTYQL5yOcA/join

Tiktok Αγγλικά: https://www.tiktok.com/@thepattayanewsenglish

Tiktok Thai: https://www.tiktok.com/@thepattayanews

Twitter: https://twitter.com/The_PattayaNews

Tumblr: https://thepattayanews.tumblr.com/

Feedburner: http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/the-pattaya-news/

Flipboard: https://flipboard.com/@thepattayanews/the-pattaya-news-2qmo724fz

Τροφοδοσία: https://feedly.com/i/feed/content/feed/http://feeds.feedburner.com/ThePattayaNews

Pinterest: https://www.pinterest.com/ThePattayaNews/thailand-news-by-the-pattaya-news/

Ομάδα τηλεγράφων: https://t.me/thepattayanewsofficial

Ομάδα Γραμμών: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

Διαφημιστείτε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/advertise-with-us-have-us-attend-your-event/

Οι ασφαλιστικοί μας συνεργάτες: https://thephuketexpress.com/2021/11/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/

Οι συνεργάτες μας στο Real Estate: Ιδιότητα TPN

Το πρόγραμμα υποστήριξης του Facebook: https://facebook.com/becomesupporter/Thepattayanews/

Εγγραφείτε στο δωρεάν καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο: https://thephuketexpress.com/newsletter/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στις ενεργές ομάδες μας στο Facebook!!!!
Πατάγια: https://www.facebook.com/groups/438849630140035/
Εθνική Ταϊλάνδης: https://web.facebook.com/groups/312587489772516

Η διεύθυνση του γραφείου βρίσκεται παρακάτω. Μόνο με ραντεβού.

Το Γραφείο Ειδήσεων της Πατάγια, κάντε κλικ εδώ.

Ή, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα τώρα!

Αρχισυντάκτης της Ταϊλάνδης για το Thepattayanews.co.th:

κ. Bank Konba

Άγγλος συνιδιοκτήτης: Adam Judd

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή στον αριθμό τηλεφώνου του γραφείου που αναφέρεται παραπάνω. Προτιμάται το e-mail για πρώτη επαφή και μετά μπορεί να κλείσει ραντεβού για επαγγελματικά θέματα.

Το πλήρες βιογραφικό του συγγραφέα για τον Adam Judd και οι προσωπικές επαφές βρίσκονται εδώ: https://thepattayanews.com/author/users1278/

Λάβετε υπόψη ότι οι αριθμοί τηλεφώνου είναι μόνο για σοβαρά επιχειρηματικά αιτήματα που σχετίζονται με διαφημίσεις, όχι για παράπονα, γενικές ερωτήσεις ή νομικές ερωτήσεις. Δείτε τα παραπάνω για αυτόν τον σύνδεσμο.

Συνιδιοκτήτης του The Pattaya news: Κυρία Punnipa Flowers, [προστασία μέσω email]

Ο κύριος Bank Konba και η κα Punnipa Flowers με τον πρώην αρχηγό της αστυνομίας τον Μάιο του 2019.
×