ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη αναβάτης ταξί στο Πουκέτ αφού φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε Γερμανό τουρίστα

Πουκέτ -

Ένας 18χρονος οδηγός ταξί συνελήφθη αφού φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε Γερμανό τουρίστα στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σύμφωνα με τον τουρίστα, στη διαδρομή ο ταξιτζής ρώτησε το όνομα της Γερμανίδας τουρίστας πριν τη φιλήσει ξαφνικά στο μάγουλό της χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, φέρεται να της άγγιξε τα γεννητικά όργανα και της πήρε το χέρι για να αγγίξει τα δικά του γεννητικά όργανα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (26 Φεβρουαρίουth) ότι είχαν συλλάβει τον κ. Pongpat Klaithonglam, 18 ετών, από το Nakhon Si Thammarat. Συνελήφθη σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Surin 2 στην υποπεριφέρεια Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ.

Ο Πονγκπάτ αρνήθηκε την κατηγορία που προέβαλε ο Γερμανός τουρίστας στην αστυνομία. Είπε ότι δεν της επιτέθηκε σεξουαλικά. Ωστόσο, τα πλάνα CCTV φέρεται να δείχνουν στοιχεία του συμβάντος ενώ επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα, δήλωσε η αστυνομία του Πουκέτ.

Η Γερμανίδα τουρίστας έκλαιγε όταν αναγνώρισε τον Πονγκπάτ στην αστυνομία ως τον αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί που φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά. Είπε ότι δεν ήθελε να δει το πρόσωπό του καθώς είναι ακόμα σοκαρισμένη για το περιστατικό.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συλλέγει περισσότερα στοιχεία για να ασκήσει κατηγορίες στον Πονγκπάτ για απρέπεια και σεξουαλική επίθεση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.