Αναβάτης ταξί στο Πουκέτ φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε Γερμανό τουρίστα

Πουκέτ -

Ένας αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας στο Πουκέτ φέρεται να έχει σεξουαλικά επιτέθηκε σε γυναίκα Γερμανίδα επιβάτη.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι μια 37χρονη γερμανίδα τουρίστας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ στις 4:26 π.μ. τη Δευτέρα (26 Φεβρουαρίουth) πρωί.

Η Γερμανίδα τουρίστρια είπε στην αστυνομία ότι περπατούσε μόνη της στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ όταν στις 0:45 π.μ. επιβιβάστηκε σε ένα ταξί με μοτοσικλέτα που κατευθυνόταν προς ένα ξενοδοχείο στη Rassada, στο Mueang Phuket. Ο άνδρας αναβάτης ταξί τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο για να ρωτήσει για την ακριβή τοποθεσία του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την τουρίστρια, στη διαδρομή ο ταξιτζής ρώτησε το όνομα της Γερμανίδας τουρίστας πριν τη φιλήσει ξαφνικά στο μάγουλό της χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, φέρεται να της άγγιξε τα γεννητικά όργανα και της πήρε το χέρι για να αγγίξει τα δικά του γεννητικά όργανα. Η Γερμανίδα τουρίστρια τράβηξε το χέρι της προς τα πίσω πριν πηδήξει από τη μηχανή ταξί, τραυματίζοντας ελαφρά στη διαδικασία. Ο ταξιτζής σταμάτησε τη μηχανή του και γύρισε κοντά της, αλλά ένας καλός πολίτης τους είδε πριν βοηθήσει τον Γερμανό τουρίστα. Στη συνέχεια ο μοτοσικλετιστής του ταξί απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Η Γερμανίδα, με τη βοήθεια του Καλού Σαμαρείτη, επικοινώνησε στη συνέχεια με την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο στο ξενοδοχείο όπου μένει η Γερμανίδα και αναγνώρισε τον αριθμό τηλεφώνου που καλούσε ο ταξιτζής. Τώρα ελέγχουν πλάνα CCTV και αναζητούν τον ταξιτζή.

Το όνομα του θύματος αποκαλύφθηκε για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητά του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.