ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη σε περιστατικό κλωτσιών στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη αφού φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό κοντά στη νοικιασμένη βίλα του στο Thalang.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Αξιωματούχοι του Πουκέτ διέταξαν την απομάκρυνση της πλειονότητας των σκαλοπατιών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό καθώς δηλώνουν ότι καταπάτησαν παράνομα την παραλία.

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Παρασκευή (1 Μαρτίουst) Ο κ. Urs Beat Fehr (κ. David), 45 ετών, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang αφού κλήθηκε για τη νομική κατάσταση που αφορούσε το ιογενές περιστατικό.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας Thalang, συνταγματάρχης Anukun Nooket είπε στο Phuket Express ότι ο David έχει κατηγορηθεί για σωματική και πνευματική βλάβη. Κατηγορείται ότι κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό, την Tandao Jandam, 26 ετών, η οποία είναι γιατρός σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Πουκέτ. Καθόταν στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών σε μια δημόσια παραλία που οδηγούσε στη βίλα του όταν συνέβη το περιστατικό.

Τα σκαλιά έκτοτε θεωρήθηκαν από τους αξιωματούχους του Πουκέτ δημόσια γη και καταπάτησαν την παραλία.

Ο κ. Ντέιβιντ είχε συμφωνήσει να ακολουθήσει τη διαδικασία του νόμου και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση χωρίς εγγύηση. Ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά επίσης επιμένει ότι δεν σκόπευε να κλωτσήσει τη γυναίκα, αλλά λέει ότι «γλίστρησε» ενώ της φώναζε να κατέβει από αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν ιδιοκτησία του.

Ο Ντέιβιντ ισχυρίστηκε ότι είχε προηγούμενα προβλήματα με άλλους εισβολείς στην ιδιοκτησία του και χρησιμοποιούσε χυδαιότητες και ήταν θυμωμένος λόγω φόβου για την ασφάλεια της συζύγου του, παρά το γεγονός ότι το θύμα ήταν δύο νεαρές Ταϊλανδές που κάθονταν ήρεμα στα σκαλιά και παρακολουθούσαν την παραλία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.