Μια σύντομη ματιά στην παραλία Yamu στο Πουκέτ, Κέντρο Πρόσφατης Διαμάχης

Πουκέτ-

Η παραλία Yamu έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο σε όλη την Ταϊλάνδη μετά από μια συζήτηση μεταξύ ενός Ελβετός ομογενής και ένας Ταϊλανδός γιατρός για ένα υποτιθέμενο περιστατικό κλωτσιών στα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στη νοικιασμένη βίλα του από την παραλία.

Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την παραλία Yamu, οπότε ας της δώσουμε μια σύντομη έμφαση:

Η παραλία Yamu είναι ένα απομονωμένο και αποκλειστικό σημείο που βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του ακρωτηρίου Yamu στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Αν και δεν έχει μεγάλη αμμώδη παραλία, αντισταθμίζει την εκπληκτική θέα στον κόλπο Phang Nga και τους γύρω ασβεστολιθικούς σχηματισμούς.

Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία για την παραλία Yamu:

1. Ηρεμία: Λόγω της απομόνωσής της, η παραλία Yamu παραμένει ήσυχη και γαλήνια, καθιστώντας την ιδανική απόδραση για όσους αναζητούν ηρεμία μακριά από τα πολύβουα πλήθη.

2. Exclusive Properties: Το βραχώδες σημείο του Yamu φιλοξενεί μερικές από τις πιο πολυτελείς και αποκλειστικές ιδιοκτησίες του Πουκέτ. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν εκπληκτικές βίλες και κατοικίες σκαρφαλωμένα κατά μήκος της ακτογραμμής.

3. Φυσική ομορφιά: Αν και δεν υπάρχει μεγάλη παραδοσιακή παραλία, η απόκρημνη ακτογραμμή και τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν ένα γραφικό σκηνικό. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης και τους φωτογράφους.

4. Cape Yamu: Πέρα από την παραλία, το Cape Yamu προσφέρει πανοραμική θέα, καταπράσινο τοπίο και μια αίσθηση απομόνωσης. Είναι ένα κρυμμένο στολίδι για ταξιδιώτες που αναζητούν μια πιο αυθεντική εμπειρία.

Να θυμάστε ότι ενώ η παραλία Yamu μπορεί να μην είναι η τυπική αμμώδης παραλία σας, η αποκλειστικότητα και η φυσική ομορφιά της την καθιστούν έναν μαγευτικό προορισμό για απαιτητικούς ταξιδιώτες.

φωτογραφία πίστωσης Phuket Times από τα σκαλιά της βίλας στο επίκεντρο της πρόσφατης διαμάχης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/