Κινέζος τουρίστας τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια τουρίστρια από την Κίνα έσπασε το πόδι της μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο στην παραλία Karon.

Η είδηση ​​έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης αυτή την εβδομάδα αφού η Σελίδα Facebook «Luijeen» δημοσίευσε την ιστορία της, η οποία προέρχεται από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, όπως φαίνεται παρακάτω.

https://www.douyin.com/video/7340246270566567203

Ο τουρίστας είπε ότι στις 24 Φεβρουαρίουth έκανε αλεξίπτωτο στην παραλία Karon αλλά δεν μπόρεσε να ελέγξει το αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο έδαφος. Στο περιστατικό έσπασε το πόδι της. Στη συνέχεια, ο χειριστής του αλεξίπτωτου κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η τουρίστρια είπε ότι περίμενε δύο ώρες να φτάσει ασθενοφόρο στην παραλία λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Αφού έφτασε σε ένα νοσοκομείο, περίμενε άλλες έξι ώρες μέχρι να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο γιατί το πρώτο νοσοκομείο δεν είχε αρκετό εξοπλισμό. Της έραψαν το πόδι για έναν τραυματισμό μήκους περίπου 15 εκατοστών.

Η Κινέζα είπε ότι ήταν επίσης απογοητευμένη από τον χειριστή του αλεξίπτωτου και ζήτησε αποζημίωση 200,000 μπατ. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εάν της καταβλήθηκε οποιαδήποτε αποζημίωση ή πόση. Έχει αναφερθεί ότι η Κινέζα παρακολουθεί την υπόθεση και πρόκειται να μηνύσει τον χειριστή του αλεξίπτωτου πλαγιάς.

Έκτοτε, η ιστορία έχει γίνει viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις και εκατομμύρια προβολές και οι αξιωματούχοι του Πουκέτ συνεργάζονται τώρα με την τουρίστα και τον διερμηνέα της για να εξασφαλίσουν μια συμφωνία για αποζημίωση για τους τραυματισμούς, μαζί με την επίσκεψη του τουρίστα και προσωπικά. ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό.

Ορισμένοι αξιωματούχοι του Πουκέτ επισκέφθηκαν τον εν λόγω χειριστή αλεξίπτωτου ιστιοπλοΐας, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω της εκκρεμούς έρευνας, και επιβεβαίωσαν ότι ο αερομεταφορέας ήταν νόμιμος, με κατάλληλη άδεια και άλλες νομικές απαιτήσεις.

Ο χειριστής, ο οποίος λέει ότι έχει δέκα μάρτυρες, φέρεται να κατηγόρησε τον άνεμο ότι άλλαξε ξαφνικά και προκάλεσε το ατύχημα και ότι το ατύχημα δεν οφειλόταν σε κανένα είδος σφάλματος εκ μέρους του, αλλά επίσης «συμμετέχει» στη διαδικασία διαμεσολάβησης και γνωρίζει των τουριστικών επιπτώσεων του ατυχήματος.

Δεν είναι σαφές εάν το νοσοκομείο ή η υπηρεσία ασθενοφόρου, τα ονόματα των οποίων κρατήθηκαν επίσης από την αστυνομία, θα αντιμετωπίσουν τυχόν επιπτώσεις για τον υποτιθέμενο αργό χρόνο απόκρισης και αναμονή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.