ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ που ενεπλάκη σε περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς έχει ανακληθεί η βίζα του

Πουκέτ -

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δήλωσε ότι έχει ανακαλέσει επίσημα τη βίζα ενός Ελβετού εκπατρισμένου στο Πουκέτ, στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου ιού κλωτσιών.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Ένας Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη αφού φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό κοντά στη νοικιασμένη βίλα του στο Thalang.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ιογενές ζήτημα καταπάτησης της γης σε μια παραλία του Πουκέτ, όπου φαίνονται άνθρωποι να κάθονται σε σκαλοπάτια που έχουν γίνει επίκεντρο της διαμάχης.

Πάνω από 500 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην παραλία Ya Mu στο Πουκέτ για να διαδηλώσουν εναντίον ενός Ελβετού υπηκόου, του κ. Ντέιβιντ, ο οποίος φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό.

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διέταξαν την απομάκρυνση της πλειονότητας των σκαλοπατιών που εμπλέκονται στο περιστατικό, καθώς δηλώνουν ότι εισέβαλαν παράνομα στην παραλία.

Ένας ιδιοκτήτης βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok πρόκειται να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα μετά την καταπάτηση μέρους της βίλας στον δημόσιο χώρο.

Οι σκάλες στη βίλα που είχαν καταπατήσει στην παραλία Yamu, όπου ένας γιατρός από την Ταϊλάνδη φέρεται να κλωτσήθηκε από έναν Ελβετό ομογενή σε ένα περιστατικό ιού, κατεδαφίστηκαν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul απευθύνεται σε υποτιθέμενη ξένη μαφία στο Πουκέτ, ορκίζεται να λάβει σοβαρά μέτρα.

Μια νόμιμη άδεια μακροπρόθεσμης βίζας για διαμονή στην Ταϊλάνδη πρόκειται να ζητηθεί να ανακληθεί για τον Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλώτσησε έναν Ταϊλανδό γιατρό σε ένα περιστατικό ιού τον περασμένο μήνα που έχει κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα των ταϊλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Ένας Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ στο επίκεντρο ενός ιογενούς περιστατικού που έχει Επιχειρηματική Βίζα μπορεί να ζητήσει την παράτασή της λόγω συνεχιζόμενων νομικών μέτρων, ακόμη και όταν ορισμένοι αξιωματούχοι και κάτοικοι του Πουκέτ ζητούν την άμεση απέλασή του.

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Πέμπτη (7 ΜαρτίουthΟ συνταγματάρχης Parinya Klinkaesorn, εκπρόσωπος της Μετανάστευσης, δήλωσε στον ταϊλανδικό Τύπο «Ο Διοικητής Μετανάστευσης της Περιφέρειας 6, Υποστράτηγος Songprod Sirisukkha ενέκρινε την ανάκληση της βίζας του κ. URS BEAT FEHR ή της επιχειρηματικής βίζας του κ. Ντέιβιντ που του επιτρέπει να μείνει μακροχρόνια στην Ταϊλάνδη. όπως ζητήθηκε από το Phuket Immigration».

«Συμφωνήσαμε ότι η συμπεριφορά του κ. Ντέιβιντ πιστεύεται ότι είναι επιβλαβής για το κοινό, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ειρήνη όσο και τη δημόσια ασφάλεια». πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Παρίνια.

"Κύριος. Ο Ντέιβιντ θα ενημερωθεί για το καθεστώς βίζας του και πρόκειται να κρατηθεί στο Πουκέτ Immigration. Ωστόσο, εξακολουθεί να κινείται δικαστικά με υπήκοο Ταϊλάνδης με την κατηγορία της σωματικής και πνευματικής βλάβης. Μπορεί να ζητήσει εγγύηση κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, αλλά θα πρέπει να διευθετήσει αυτό το νομικό ζήτημα πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε επίσημη διαδικασία απέλασης». κατέληξε ο συνταγματάρχης Παρίνια.

Δεν ήταν σαφές εάν ο κύριος Ντέιβιντ θα περιλαμβανόταν στη μαύρη λίστα πάνω από την απέλαση ή πόσο καιρό θα διαρκούσε μια τέτοια περίοδος. Ο κ. Ντέιβιντ φέρεται να συμβουλευόταν τους δικηγόρους του για οποιονδήποτε πιθανό τρόπο να ασκήσει έφεση για την ανάκληση της βίζας του.

Κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης νομικής διαδικασίας που απορρέει από το περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς με έναν Ταϊλανδό γιατρό, Στον κ. Ντέιβιντ μπορεί να χορηγηθεί προσωρινή βίζα που του επιτρέπει μόνο να παραμείνει για δικαστικές διαδικασίες, που ονομάζονται ύποπτη βίζα, καθώς η επιχειρηματική του βίζα έχει ανακληθεί.

Ο κ. Ντέιβιντ συνέχισε να αρνείται την κατηγορία ότι κλώτσησε τον Ταϊλανδό γιατρό, λέγοντας ότι γλίστρησε.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.