ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ στο κέντρο ιογενούς περιστατικού θα μπορούσε να παραταθεί η επιχειρηματική του βίζα λόγω εν εξελίξει δικαστικής υπόθεσης

Πουκέτ -

Ένας Ελβετός ομογενής στο Πουκέτ στο επίκεντρο ενός ιογενούς περιστατικού που έχει Επιχειρηματική Βίζα μπορεί να ζητήσει την παράτασή της λόγω συνεχιζόμενων νομικών μέτρων, ακόμη και όταν ορισμένοι αξιωματούχοι και κάτοικοι του Πουκέτ ζητούν την άμεση απέλασή του.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας γιατρός φέρεται να δέχτηκε κλωτσιές και φραστική επίθεση από έναν αλλοδαπό άνδρα και την Ταϊλανδή σύζυγό του κοντά σε μια βίλα σε μια παραλία στο Πα Κλοκ.

Βίντεο από το περιστατικό μπορείτε να δείτε εδώ. Περιέχει σκληρή γλώσσα που θα μπορούσε να προσβάλει τους ευαίσθητους θεατές.

Ένας Ελβετός ομογενής και η Ταϊλανδή σύζυγός του ζήτησαν συγγνώμη από έναν γιατρό της Ταϊλάνδης και τον λαό της Ταϊλάνδης για ένα περιστατικό ιογενούς κλωτσιάς, αλλά ο Ελβετός εξακολουθεί να επιμένει ότι γλίστρησε και η κλωτσιά δεν ήταν επίτηδες.

Ένας Ελβετός ομογενής κατηγορήθηκε για σωματική και ψυχική βλάβη αφού φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό κοντά στη νοικιασμένη βίλα του στο Thalang.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ιογενές ζήτημα καταπάτησης της γης σε μια παραλία του Πουκέτ, όπου φαίνονται άνθρωποι να κάθονται σε σκαλοπάτια που έχουν γίνει επίκεντρο της διαμάχης.

Πάνω από 500 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην παραλία Ya Mu στο Πουκέτ για να διαδηλώσουν εναντίον ενός Ελβετού υπηκόου, του κ. Ντέιβιντ, ο οποίος φέρεται να κλώτσησε μια γυναίκα γιατρό.

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διέταξαν την απομάκρυνση της πλειονότητας των σκαλοπατιών που εμπλέκονται στο περιστατικό, καθώς δηλώνουν ότι εισέβαλαν παράνομα στην παραλία.

Ένας ιδιοκτήτης βίλας στην παραλία Yamu στο Paklok πρόκειται να αντιμετωπίσει νομικά μέτρα μετά την καταπάτηση μέρους της βίλας στον δημόσιο χώρο.

Οι σκάλες στη βίλα που είχαν καταπατήσει στην παραλία Yamu, όπου ένας γιατρός από την Ταϊλάνδη φέρεται να κλωτσήθηκε από έναν Ελβετό ομογενή σε ένα περιστατικό ιού, κατεδαφίστηκαν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul απευθύνεται σε υποτιθέμενη ξένη μαφία στο Πουκέτ, ορκίζεται να λάβει σοβαρά μέτρα.

Μια νόμιμη άδεια μακροπρόθεσμης βίζας για διαμονή στην Ταϊλάνδη πρόκειται να ζητηθεί να ανακληθεί για τον Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλώτσησε έναν Ταϊλανδό γιατρό σε ένα περιστατικό ιού τον περασμένο μήνα που έχει κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα των ταϊλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Adul Choothong, διευκρίνισε ότι ο εν λόγω Ελβετός ομογενής, κ. David, ο οποίος είναι κάτοχος επιχειρηματικής βίζας ενός έτους στην Ταϊλάνδη, αντιμετωπίζει τρέχοντα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με το περιστατικό του ιού. Η βίζα του λήγει στις 13 Μαρτίου. Ωστόσο, λόγω της συνεχιζόμενης νομικής διαδικασίας, η βίζα του δεν μπορεί να ανακληθεί άμεσα.

Εδώ είναι τα σενάρια που είναι πιθανό να συμβούν σύμφωνα με τον κ. Adul:

1. Η νομική διαδικασία ολοκληρώνεται πριν από τις 13 Μαρτίου:
– Εάν η νομική διαδικασία ολοκληρωθεί πριν από την ημερομηνία λήξης της βίζας, ο κ. Ντέιβιντ μπορεί να ζητήσει από τις αρχές μετανάστευσης του Πουκέτ να προχωρήσουν στη διαδικασία ανάκλησης της θεώρησης και απέλασης, αν και αυτό δεν έχει καθοριστεί.

2. Η νομική διαδικασία ολοκληρώνεται μετά τις 13 Μαρτίου:
– Εάν η νομική διαδικασία εκτείνεται πέρα ​​από τις 13 Μαρτίου, το Phuket Immigration θα χρειαστεί να παρατείνει τη βίζα του μέχρι να επιλυθούν τα νομικά ζητήματα.
– Ο κ. Ντέιβιντ αρνήθηκε την κατηγορία για κλωτσιές γιατρού και το επόμενο βήμα θα περιλαμβάνει νομικές διαδικασίες στο δικαστήριο.
– Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα του χορηγηθεί «Βίζα υπόπτων».

Έγγραφο αιτήματος που ζητά την ανάκληση της άδειας παραμονής του κ. Ντέιβιντ στην Ταϊλάνδη βρίσκεται στην κατοχή της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Πουκέτ. Το αίτημα υποβλήθηκε από αρμόδιους αξιωματούχους του Πουκέτ, ωστόσο, δεν αποτελεί εγγύηση ότι ο Ντέιβιντ θα απελαθεί, ο οποίος φέρεται να συνεργάζεται με τη δική του νομική ομάδα για να καταπολεμήσει οποιαδήποτε τέτοια εντολή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.