Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul απευθύνεται σε υποτιθέμενη ξένη μαφία στο Πουκέτ, ορκίζεται να λάβει σοβαρά μέτρα

Πουκέτ-

Στις 3 Μαρτίου 2024, ο κ. Thanakorn Wangboonkongchana, ο αναπληρωτής αρχηγός του Ηνωμένου Έθνους της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μετά την επίσκεψη στο Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα για να επιθεωρήσει και να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με έναν ισχυρισμό για ξένες συμμορίες μαφίας στην περιοχή.

Το Πουκέτ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Ταϊλάνδης μεταξύ των ξένων τουριστών. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι η ποσότητα ήταν μεγαλύτερη από την ποιότητα όσον αφορά τις επιχειρήσεις στο Πουκέτ, παρατήρησε ο Thanakorn.

Εν τω μεταξύ, πολλοί πλανόδιοι πωλητές και εργαζόμενοι που σχετίζονται με τον τουρισμό παραπονέθηκαν για υποτιθέμενες ξένες συμμορίες μαφίας στο τοπικό Πουκέτ, κυρίως Ρώσοι υπήκοοι, που αναλάμβαναν τις επιχειρήσεις των Ταϊλανδών, δήλωσε ο Thanakorn.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ξένες συμμορίες μαφίας δεν φοβούνταν τους νόμους, καθώς φέρεται να μεταφέρουν παράνομες ουσίες στους χώρους διασκέδασης τους και ήταν πλούσιοι, πληρώνοντας διεφθαρμένους αξιωματούχους για να αποφύγουν τη νομική δίωξη, είπε ο Thanakorn. Ήθελε να αναλογιστεί τα τοπικά προβλήματα και να δώσει πληροφορίες στον Ταϊλανδό πρωθυπουργό και στον κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εσωτερικών, για επείγουσα επιθεώρηση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Πουκέτ ήταν ένα ζήτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφού αναγνώρισε το θέμα, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης εξέδωσε εντολή στον κ. Suriya Juangroongruangkit, Υπουργό Μεταφορών της Ταϊλάνδης, και στις αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν άμεσα μέτρα και να επεκτείνουν νέα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Στις 12:30, την ίδια μέρα, ο Anutin ανέφερε το θέμα σχετικά με τις υποτιθέμενες ξένες συμμορίες μαφίας στο Πουκέτ και πίεσε για δράση επί του θέματος στους κυβερνητικούς αξιωματούχους του Πουκέτ. Υποστήριξε ότι το να υπάρχουν ξένοι με επιρροή με κακή φήμη που έχουν εξουσία στους ντόπιους της Ταϊλάνδης είναι απαράδεκτο.

Ο Anutin πρόσθεσε επίσης ότι κάθε είδους άτομο με επιρροή με κακή επιρροή, υπήκοος Ταϊλάνδης ή όχι, έπρεπε να φύγει εάν δεν ακολουθούσε το νόμο και δεν είχε καλές προθέσεις.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.