Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Songkran Seven Days Road Safety Campaign και άλλα

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως τις 14 Απριλίου 2024.

  1. Ένας Ρώσος συνελήφθη στο Koh Kaew, στην πόλη του Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη νόμιμη βίζα του κατά 351 ημέρες.

Ένας Πακιστανός συνελήφθη στην Πατόνγκ, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη νόμιμη βίζα του για 398 ημέρες.

Ένας Πακιστανός συνελήφθη στην Πατόνγκ, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη νόμιμη βίζα του για 337 ημέρες.

Η μετανάστευση έχει ορκιστεί να συνεχίσει να καταπολεμά όλους όσους παρατείνουν τη νόμιμη βίζα τους.

2. Σε μια αξιοσημείωτη υπόθεση εκβιασμού που αφορούσε κρυπτονομίσματα, το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ καταδίκασε πέντε Ρώσους υπηκόους σε δύο χρόνια φυλάκιση. Τα άτομα καταδικάστηκαν επειδή απείλησαν ένα ομογενές ζευγάρι Ρώσων και τους εξανάγκασαν να μεταφέρουν 30 εκατομμύρια μπατ σε κρυπτονομίσματα.

Η υπόθεση έχει επιστήσει την προσοχή στις αναδυόμενες προκλήσεις που θέτουν τα ψηφιακά νομίσματα και την ανάγκη για ισχυρά νομικά πλαίσια για την αντιμετώπιση τέτοιων παραβάσεων.

3. Σε μια πρόσφατη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση υψηλού προφίλ επίθεσης στην οποία εμπλέκεται ένας τοπικός γιατρός και ένας Ελβετός ομογενής, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ κ. Σοφόν Σουβανναράτ εξέδωσε μια διευκρινιστική δήλωση.

Η ενημέρωση έρχεται εν μέσω φημών που κυκλοφορούν ότι ένα άτομο είχε προσπαθήσει να επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης μέσω οικονομικών μέσων.

4. Ένας μεθυσμένος Αμερικανός κατηγορήθηκε αφού χτύπησε ένα γυάλινο παράθυρο σεντάν με έναν βράχο στο Wichit.

Κατηγορήθηκε για καταστροφή περιουσίας που ανήκε σε άλλον. Τώρα βρίσκεται υπό κράτηση και η υπόθεση θα σταλεί στο δικαστήριο.

5. Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά τέσσερα τροχαία ατυχήματα και τέσσερις τραυματισμούς την πρώτη ημέρα των επτά ημερών (11 Απριλίουth, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Μείνετε ασφαλείς εκεί έξω!

6. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης δημοσίευσαν ένα viral βίντεο με δύο αλλοδαπούς να διαφωνούν αφού ο ένας αναστατώθηκε αφού ψεκάστηκε με ένα πιστόλι νερού στην οδό Thaweewong, στην παραλία Patong, στο Πουκέτ.

Δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και δεν υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία κατά του άλλου.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.