Ρώσος συνελήφθη στο Πουκέτ με 351 ημέρες παραμονής

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος συνελήφθη στο Koh Kaew, στην πόλη του Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε υπερβεί τη νόμιμη βίζα του κατά 351 ημέρες.

Η Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως MR. Ο SERGEY, ένας 46χρονος Ρώσος υπήκοος, σε έναν δρόμο σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Koh Kaew.

Η σύλληψη ακολούθησε αφού οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ διαπίστωσαν μέσω του συστήματος υπολογιστή τους ότι ο MR. Ο ΣΕΡΓΚΕΪ έμεινε υπερβολικός.

Στη συνέχεια τον εντόπισαν. ΚΥΡΙΟΣ. Ο SERGEY ισχυρίστηκε ότι δεν είχε το διαβατήριό του στην αρχή και προσπάθησε να ξεφύγει από τους αξιωματικούς και να δραπετεύσει, αλλά απέτυχε. Κατά τη σύλληψη υπέστη μερικές γρατσουνιές στο γόνατο, τα χέρια και το πόδι.

Ο κ. SERGEY εισήλθε στην Ταϊλάνδη με βίζα 90 ημερών ΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΗ πριν από πέντε χρόνια τον Σεπτέμβριο μέσω του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ. Η βίζα του έληξε τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για παράταση διαμονής.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.