Μεθυσμένος Αμερικανός συνελήφθη μετά από ζημιά στο παράθυρο του Sedan με έναν βράχο στο Wichit

Wichit -

Ένας μεθυσμένος Αμερικανός κατηγορήθηκε αφού χτύπησε ένα γυάλινο παράθυρο σεντάν με έναν βράχο στο Wichit την Πέμπτη (11 Απριλίουth).

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:30 π.μ. από τον κ. Tharathit Na Phatthalung, 33 ετών. Είπε στην αστυνομία ότι ένας αλλοδαπός άνδρας χτύπησε το γυάλινο παράθυρο του σεντάν του με έναν βράχο ενώ ήταν σταθμευμένο στην οδό Chao Fa απέναντι από ένα ξενοδοχείο στο Wichit. Δεν γνώριζε τον ξένο.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο για να βρει το αιματοβαμμένο κατεστραμμένο σεντάν. Κοντά βρέθηκε ένας αλλοδαπός χωρίς παπούτσια. Ο μεθυσμένος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Γουίτσιτ.

Αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κύριος DENNY, 46, Αμερικανός υπήκοος. Είπε στην αστυνομία ότι ο άγνωστος φίλος του φέρεται να είχε ξεχάσει ένα κινητό τηλέφωνο στο σεντάν. Με ένα βράχο προσπάθησε να σπάσει το τζάμι του σεντάν για να πάρει πίσω το κινητό. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ο Ντένι δεν γνώριζε τον οδηγό του σεντάν. Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι ο κύριος DENNY φαινόταν να έχει χάσει τον έλεγχο του μυαλού του ενώ μιλούσαν μαζί του, δείχνοντας σημάδια σύγχυσης και παράνοιας.

Κατηγορήθηκε για καταστροφή περιουσίας που ανήκε σε άλλον. Τώρα είναι υπό κράτηση και η υπόθεση θα σταλεί στο δικαστήριο την Παρασκευή (12 Απριλίου).th). Η περίπτωσή του αναφέρθηκε επίσης στο Phuket Immigration με πρόταση για ανάκληση της βίζας του. Ο κύριος DENNY είχε μπει στην Ταϊλάνδη στις 24 Μαρτίουth τον περασμένο μήνα με τουριστική βίζα 30 ημερών.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.