Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ αντιμετωπίζει φήμες σχετικά με την υπόθεση υποτιθέμενης επίθεσης από τον Ελβετό. Επιβεβαιώνει τη δικαστική διαφάνεια

ΠΟΥΚΕΤ-Σε μια πρόσφατη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση υψηλού προφίλ επίθεσης στην οποία εμπλέκεται ένας ντόπιος γιατρός και ένας Ελβετός ομογενής, ο κυβερνήτης του Πουκέτ κ. Σοφόν Σουβανναράτ εξέδωσε μια διευκρινιστική δήλωση. Η ενημέρωση έρχεται εν μέσω φημών που κυκλοφορούν ότι ένα άτομο είχε προσπαθήσει να επηρεάσει την έκβαση της υπόθεσης μέσω οικονομικών μέσων.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δήλωσε ότι έχει ανακαλέσει επίσημα τη βίζα ενός Ελβετού εκπατρισμένου στο Πουκέτ, στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου ιού κλωτσιών.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Κυβερνήτης Σοφών δήλωσε κατηγορηματικά: «Η κατηγορία της επίθεσης στον γιατρό βρίσκεται επί του παρόντος υπό δικαστικό έλεγχο. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουν γίνει προσπάθειες από κανένα μέρος να βοηθήσει τον κ. Ντέιβιντ, τον ύποπτο και Ελβετό ομογενή, σε αυτό το θέμα, ούτε έχει υπάρξει κάποια προσφορά χρημάτων στον γιατρό για να απορρίψει την υπόθεση, αντίθετα με τις φήμες. Οι υπάλληλοί μας είναι αφοσιωμένοι στα καθήκοντά τους και θα τηρούν τη διαφάνεια σε όλη τη νομική διαδικασία. Συνεπείς ενημερώσεις για την υπόθεση θα παρέχονται στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον ίδιο τον Anutin Charnvirakul, τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης».

Σε ένα σχετικό θέμα, ο κ. URS BEAT FEHR, επίσης γνωστός ως κ. David, έχει ζητήσει νομική προσφυγή για την ανάκληση της βίζας του. Το Γραφείο Μετανάστευσης αξιολογεί επί του παρόντος την προσφυγή του, η οποία αναμένεται να επανεξεταστεί σύντομα.

Ο Anutin δεσμεύτηκε να παρακολουθήσει προσωπικά αυτήν την υπόθεση και υποσχέθηκε να ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε τέτοια προσφυγή εάν εγκριθεί, δηλώνοντας ότι πίστευε ότι ο κ. David ήταν απειλή για την κοινωνία της Ταϊλάνδης και ότι ήταν υπό την εξουσία του ως Υπουργού Εσωτερικών να απορρίψει οποιαδήποτε προσφυγή.

Οι παρατηρήσεις του κυβερνήτη στοχεύουν να καθησυχάσουν το κοινό και τα ενδιαφερόμενα μέρη ότι οι νομικές διαδικασίες αντιμετωπίζονται με ακεραιότητα και χωρίς αδικαιολόγητη επιρροή. Αυτή η υπόθεση έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή και οι αρχές επιθυμούν να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην αμεροληψία του νομικού συστήματος.

Για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία, μείνετε συντονισμένοι στην κάλυψη ειδήσεων εδώ στο TPN Media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.