Το Πουκέτ αναφέρει μηδενικούς θανάτους την πρώτη ημέρα της «εκστρατείας οδικής ασφάλειας Songkran Seven Seven Days»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά τέσσερα τροχαία ατυχήματα και τέσσερις τραυματισμούς την πρώτη ημέρα των επτά ημερών (11 Απριλίουth, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express χθες (12 Απριλίου) τις λεπτομέρειες της πρώτης ημέρας (11 Απριλίου) της εκστρατείας.

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Mueang με έναν τραυματισμό. Τρία ατυχήματα με τρεις τραυματίες σημειώθηκαν στην περιοχή Thalang. Δεν σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα στην περιοχή Kathu (Σπίτι της Patong).

Και οι τέσσερις τραυματίες ήταν Ταϊλανδοί. Τα περισσότερα ατυχήματα προκλήθηκαν από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (50%) και ακολούθησε η υπερβολική ταχύτητα (25%). Και τα τέσσερα τροχαία ατυχήματα αφορούσαν μοτοσικλέτες και τρία από αυτά τα άτομα δεν φορούσαν κράνη. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.