Η Αστυνομία Chalong συλλαμβάνει έναν άνδρα Γερμανό που παραμένει μετά από απειλή με τσεκούρι στο Rawai – ΒΙΝΤΕΟ

Chalong, Πουκέτ-

Σε μια δραματική τροπή των γεγονότων, η αστυνομία του Chalong συνέλαβε έναν άνδρα Γερμανό υπήκοο που είχε υπερβεί τη βίζα του για περισσότερες από 500 ημέρες. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην ήσυχη γειτονιά Soi Naya στο Rawai.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Chalong, συνταγματάρχη Eakkarat Plaiduang, οι αστυνομικοί απάντησαν γρήγορα αφού έλαβαν αναφορές για αναστάτωση. Κατά την άφιξή τους συνάντησαν τον αλλοδαπό, ο οποίος φώναζε και συμπεριφερόταν άτακτα. Φεύγοντας από τις αρχές, αναζήτησε καταφύγιο σε ένα κοντινό σπίτι, φραγμένος πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα.

Παρά τις προσπάθειές τους να συμμετάσχουν σε διάλογο, ο άνδρας παρέμεινε μη συνεργάσιμος. Σε μια τρομακτική κλιμάκωση, κρότησε ένα τσεκούρι, απειλώντας τόσο την αστυνομία όσο και όποιον τολμούσε να μπει μέσα. Αντικείμενα εκτοξεύτηκαν από το σπίτι, δημιουργώντας τεταμένη αντιπαράθεση.

Ευτυχώς, η κατάσταση λύθηκε χωρίς τραυματισμούς. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πλησιάσουν τον αλλοδαπό και να τον υποτάξουν με ασφάλεια.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Γερμανός υπήκοος, τέθηκε αμέσως υπό κράτηση και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω έρευνα. Οι κάτοικοι της περιοχής και ο δήμαρχος του χωριού επιβεβαίωσαν ότι ο άνδρας είχε ιστορικό πρόκλησης δημόσιας αναστάτωσης.

Αυτό το περιστατικό έρχεται μετά από μια σειρά πρωτοσέλιδων περιστατικών που αφορούν αλλοδαπούς και τουρίστες στο Πουκέτ, ειδικά αυτό το περιστατικό στο οποίο δύο υπήκοοι της Νέας Ζηλανδίας κατηγορούνται για επίθεση σε αστυνομικό της Ταϊλάνδης.

Σε άλλο πρόσφατο περιστατικό Ένας Αυστριακός τουρίστας φέρεται να επιτέθηκε σε έναν Ταϊλανδό ταξιτζή του Πουκέτ, αφού του είπαν να σταματήσει το κάπνισμα στο ταξί.

Μια Πορτογαλίδα συνελήφθη επίσης αφού εθεάθη σε viral βίντεο να φαίνεται να απειλεί έναν άλλο οδηγό ταξί του Πουκέτ με μαχαίρι.

Σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε ιδιαίτερα τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης, μια τουρίστας κατηγορήθηκε ότι κλώτσησε μια έγκυο καταστηματάρχη αφού αρνήθηκε να βγάλει τα παπούτσια της.

Αυτά είναι μόνο μερικά πρόσφατα περιστατικά που ανάγκασαν τους Ταϊλανδούς αξιωματούχους να απαιτήσουν περαιτέρω καταστολές και επιθεωρήσεις σε αλλοδαπούς που συμπεριφέρονται άσχημα και παραβιάζουν τους νόμους της Ταϊλάνδης. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε επιδρομές σε επιχειρήσεις που πιστεύεται ότι διοικούνται παράνομα από αλλοδαπούς σε όλο το Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.