ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη Πορτογαλίδα αφού απείλησε με μαχαίρι οδηγό ταξί του Πουκέτ

Rawai-

Μια Πορτογαλίδα συνελήφθη αφού πιάστηκε σε ένα viral βίντεο να κρατά ένα μαχαίρι και φέρεται να απειλεί να επιτεθεί σε γυναίκα οδηγό ταξί σε ξενοδοχείο στο Rawai.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η οδηγός ταξί, της οποίας η ταυτότητα έχει αποκαλυφθεί για την ιδιωτικότητά της, έχει προειδοποιήσει τους συνοδηγούς για τέτοιους απείθαρχους επιβάτες που απαιτούν πολλούς προορισμούς χωρίς να πληρώσουν το κόμιστρο. Λεπτομέρειες για τον τουρίστα και τον οδηγό παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (3 Απριλίουrd) συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κυρία NADIYA, Πορτογαλική υπήκοος. Συνελήφθη στο λόμπι ενός ξενοδοχείου αγνώστων στοιχείων στο Nai Harn.

Η αστυνομία του Chalong επιβεβαίωσε ότι η Nadiya είναι ο καταζητούμενος ύποπτος στο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 3 Απριλίουrd, 2024 από το Δικαστήριο του Phuket Khweang. Αυτήν τη στιγμή κατηγορείται ότι απείλησε άλλους με μαχαίρι, αλλά δεν αναφέρθηκε καμία δήλωση από τη Nadiya και δεν μίλησε στον Τύπο ούτε έκανε αμέσως έκκληση.

Το να απειλείς κάποιον με μαχαίρι είναι σοβαρό παράπτωμα στην Ταϊλάνδη. Ο Ποινικός Κώδικας αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση και οι κυρώσεις είναι οι εξής:

1. Απειλή με μαχαίρι (Τμήμα 397):
– Αν κάποιος απειλήσει άλλον με μαχαίρι ή οποιοδήποτε άλλο επικίνδυνο όπλο, με σκοπό να προκαλέσει φόβο ή βλάβη, η ποινή μπορεί να είναι φυλάκιση έως τρία χρόνια, χρηματική ποινή ή και τα δύο.

Επιπλέον, η Nadiya πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την προοπτική της ανάκλησης της βίζας και της απέλασης στη χώρα καταγωγής της με δικά της έξοδα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.