Ξένος επιβάτης αποπειράθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ταξιτζή του Πουκέτ-ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ-

Στο Πουκέτ, μια γυναίκα αλλοδαπή επιβάτης που μετέφερε μαχαίρι φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί σε γυναίκα οδηγό ταξί.

Ενημέρωση από το βράδυ της 4ης Απριλίου: Ο ύποπτος έχει πλέον συλληφθεί.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε ένα viral βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με το άτομο που μοιράστηκε το βίντεο, η ταξιτζής κατέβαζε την άγνωστη αλλοδαπή επιβάτη στο Πα Κλοκ, αλλά εκείνη αρνήθηκε να βγει από το όχημα.

Η επιβάτης αρχικά ζήτησε να μεταφερθεί στην Πατόνγκ και κατά την άφιξή της άλλαξε προορισμό στο Ραβάι. Ωστόσο, όταν έφτασαν στην τελευταία στάση, εκείνη αρνήθηκε να πληρώσει το κόμιστρο του ταξί. Σε μια απελπισμένη κίνηση, πήρε ένα μαχαίρι από ένα κοντινό ξενοδοχείο και απείλησε τον ταξιτζή.

Η οδηγός ταξί, της οποίας η ταυτότητα έχει αποκαλυφθεί για την ιδιωτικότητά της, έχει προειδοποιήσει τους συνοδηγούς για τέτοιους απείθαρχους επιβάτες που απαιτούν πολλούς προορισμούς χωρίς να πληρώσουν το κόμιστρο. Λεπτομέρειες για τον τουρίστα και τον οδηγό παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και αναζητά τον επιβάτη του οποίου η εθνικότητα και η ταυτότητα αμφισβητείται και περιγράφεται ως Πορτογάλος και Ουκρανός.

Ένα άλλο απειλητικό ζήτημα με α τουριστική επίσης έλαβε χώρα στο Πουκέτ αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέραμε εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.