Ξένος τουρίστας φέρεται να επιτέθηκε σε οδηγό ταξί στο Πουκέτ για διαμάχη για το κάπνισμα

Πουκέτ, 3 Απριλίου 2024— Ένας άνδρας αλλοδαπός τουρίστας αντιμετωπίζει κατηγορίες αφού φέρεται να επιτέθηκε σε οδηγό ταξί στο Πουκέτ. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ο οδηγός ταξί ζήτησε από τον τουρίστα να απέχει από το κάπνισμα μέσα στο όχημα.

Ο καβγάς καταγράφηκε σε βίντεο και έκτοτε έγινε viral στα social media. Στο βίντεο που βλέπετε ΕΔΩ, φαίνεται ο αλλοδαπός να σπρώχνει βίαια τον ταξιτζή έξω από την καμπίνα στο Thalang. Ως αποτέλεσμα, το ταξί συγκρούστηκε κατά λάθος με άλλο αυτοκίνητο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Thalang, συνταγματάρχης Nikorn Choothong επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο συνέβη στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri, περίπου 30 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Thalang. Και τα τρία εμπλεκόμενα άτομα —ο αλλοδαπός τουρίστας, ο ταξιτζής και ένας άλλος οδηγός— οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί που δεν κατονομάζεται, είχε παραλάβει τον «αυστριακό» τουρίστα από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ και κατευθυνόταν προς ένα ξενοδοχείο στο Chalong. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο τουρίστας άναψε ένα τσιγάρο μέσα στο ταξί. Όταν ο οδηγός του ζήτησε να το σβήσει, ο τουρίστας ταράχτηκε.

Σε μια ξαφνική κλιμάκωση, ο τουρίστας μετακινήθηκε από το πίσω κάθισμα στο μπροστινό μέρος, πιάνοντας με τα χέρια του τον λαιμό του ταξιτζή. Το ταξί άρχισε να κινείται αργά και τελικά συγκρούστηκε με το προπορευόμενο αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση. Ο ταλαιπωρημένος οδηγός ταξί κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να καλέσει βοήθεια.

Ο συνταγματάρχης Nikorn δήλωσε ότι ο τουρίστας αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες που σχετίζονται με πρόκληση σωματικής και ψυχικής βλάβης. Ωστόσο, συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον τουρίστα και τον οδηγό ταξί δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ δεν αναφέρεται καμία δήλωση του τουρίστα.

Αυτή είναι η δεύτερο απειλητικό περιστατικό από έναν τουρίστα προς έναν οδηγό ταξί στο Πουκέτ αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέραμε εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.