Ρώσος τουρίστας φέρεται να επιτέθηκε σε έγκυο καταστηματάρχη στο Koh Phangan αφού αρνήθηκε να αφαιρέσει τα παπούτσια της

Surat Thani-

Στις 18 Μαρτίου 2024, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης δημοσίευσαν μια ιστορία μιας Ρωσίδας τουρίστριας που φέρεται να κλωτσούσε μια έγκυο καταστηματάρχη 8 μηνών αφού αρνήθηκε να βγάλει τα παπούτσια της στο Koh Phangan, στο Surat Thani.

Στη 1:00 μ.μ., η αστυνομία του Koh Phangan έλαβε μια αναφορά από την κυρία Satika, μια έγκυο 34χρονη καταστηματάρχη σε ένα κατάστημα φυσικών προϊόντων στο Koh Phangan ότι φέρεται να δέχθηκε σωματική επίθεση από έναν ξένο τουρίστα.


Σύμφωνα με τη Σάτικα, είπε στους αστυνομικούς ότι την ημέρα του περιστατικού επισκέφτηκε το κατάστημα αλλοδαπός τουρίστας, ωστόσο το κατάστημα δεν επιτρέπει στους επισκέπτες να φορούν παπούτσια και να φέρνουν ποτά μέσα. Εν τω μεταξύ, η ξένη τουρίστρια κλήθηκε ευγενικά δύο φορές από τη Σάτικα να βγάλει τα παπούτσια της και να κρατήσει τον καφέ της έξω από το μαγαζί.


Η ξένη τουρίστρια φέρεται να αγνόησε την οδηγία του καταστηματάρχη και απάντησε σύντομη στην καταστηματάρχη ότι τα παπούτσια της ήταν καθαρά. Ο ξένος τουρίστας εξοργίστηκε μετά από δεύτερη προειδοποίηση και φέρεται να κλωτσήθηκε στο δεξί πόδι του καταστηματάρχη, σύμφωνα με τη Σάτικα. Μετά από αυτό ο αλλοδαπός τουρίστας τράπηκε σε φυγή από το κατάστημα, είπε η Σάτικα.

Στη συνέχεια, η Satika υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Koh Phangan με μια καταγραφή βίντεο του περιστατικού ως αποδεικτικό στοιχείο.
Στις 19 Μαρτίου, η αστυνομία του Koh Phangan μπόρεσε να εντοπίσει την εν λόγω αλλοδαπή τουρίστρια, η οποία αναγνωρίστηκε ως 41χρονη Ρωσίδα υπήκοος (η αστυνομία απέκρυψε το όνομά της).

Η Ρωσίδα τουρίστρια φέρεται να ομολόγησε τα λάθη της και ζήτησε συγγνώμη από τον καταστηματάρχη, κατηγορώντας την περίοδο του μήνα της για τη σύντομη ασφάλεια και τη συμπεριφορά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης μια influencer στα social media με περισσότερους από 275,000 ακόλουθους στο Instagram.
Αρχικά, η αστυνομία του Koh Phangan απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του Ρώσου τουρίστα για χρήση βίας για να βλάψει άλλο άτομο, προκαλώντας μικρές βλάβες στη σωματική και ψυχική ευεξία.

Μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις ξένων τουριστών που συμπεριφέρονται άσχημα κυριάρχησαν στον ταϊλανδικό Τύπο πρόσφατα που ξεκίνησε με μια περίπτωση ενός Ελβετού ομογενούς που φέρεται να κλωτσάει έναν Ταϊλανδό γιατρό που κάθεται στα σκαλιά σε μια δημόσια παραλία μπροστά από τη νοικιασμένη βίλα του στο Πουκέτ.

Άλλο ένα σημαντικό περιστατικό έλαβε χώρα όταν ένας Αμερικανός έφηβος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα άλογο σε στάβλο του Πουκέτ, σοκάροντας το κοινό της Ταϊλάνδης.

Ένας Ρώσος που ασχολείται με μια επιχείρηση φάρμας κάνναβης δολοφονήθηκε βάναυσα στο Πουκέτ από τον φερόμενο συνέταιρό του, έναν άνδρα από το Τατζικιστάν, ο οποίος αργότερα διέφυγε από την Ταϊλάνδη.

Πιο πρόσφατα, δύο άνδρες από τη Νέα Ζηλανδία έχουν έγινε διεθνής πρωτοσέλιδο αφού φέρεται να επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό της τροχαίας στο Πουκέτ και του πήρε το όπλο. Έχουν αρνηθεί όλες τις κατηγορίες παρά το ευρέως κοινοποιημένο viral βίντεο.Όλα αυτά τα περιστατικά έχουν κυριαρχήσει στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης με πολλούς Ταϊλανδούς να ζητούν από τους αξιωματούχους να λάβουν περαιτέρω μέτρα και να εξετάσουν καλύτερα το ιστορικό των ξένων τουριστών και εκπατρισμένων.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.