Αμερικανός φέρεται να επιτίθεται σεξουαλικά σε έγκυο άλογο στο Πουκέτ

Thalang -

Ένας 18χρονος Αμερικανός φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε έγκυο άλογο στο Thalang.

Το αστυνομικό τμήμα Thalang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό από έναν στάβλο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Chatcharot, 50 ετών, από το Paklok την Κυριακή (10 Μαρτίου) του συμβάντος. Είπε στην αστυνομία ότι στις 4:00 μ.μ. εκείνη την ημέρα έκανε έναν τακτικό έλεγχο υγείας ενός 10χρονου θηλυκού αλόγου εγκύου μέσα στον στάβλο στο Soi Bang Sai, Paklok.

Η κατάσταση του αλόγου ανησύχησε τον στάβλο, ο οποίος αναγνώρισε αμέσως ότι το άλογο είχε υποστεί προφανή σεξουαλική κακοποίηση με βάση την κατάστασή του και τα επίπεδα άγχους του. Έλεγξε πλάνα CCTV στον στάβλο και ανακάλυψε σοκαρισμένος έναν αλλοδαπό άνδρα που βρέθηκε στους στάβλους. Ο άνδρας φαίνεται στο CCTV να φαίνεται να κακοποιεί σεξουαλικά το άλογο με το χέρι του. Τα πλάνα του περιστατικού αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο σε διάφορες ομάδες φύλαξης ζώων όπου έγινε αμέσως viral. Το Phuket Express αποφάσισε να μην μοιραστεί αυτό το βίντεο, ωστόσο, καθώς απεικονίζει σεξουαλική κακοποίηση ζώων και μπορεί να αναστατώσει πολλούς αναγνώστες.

Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Stephen, 18, Αμερικανός υπήκοος. Επικοινώνησε μαζί του για να παραδοθεί και να μιλήσει με την αστυνομία του Πουκέτ για το σοκαριστικό περιστατικό. Δεν ήταν αμέσως φανερό αν ο Στίβεν ήταν πρώην ή τουρίστας.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την εξελισσόμενη ιστορία ενδέχεται να δοθούν στη δημοσιότητα, όπως αποκαλύπτονται από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.