Τελειώνει το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ – ΦΩΤΟΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ολοκληρώθηκε με ένα εκατομμύριο κροτίδες. Το φεστιβάλ του χρόνου θα είναι από τις 3 Οκτωβρίουrd έως τον Οκτώβριο 11th 2024.

Δευτέρα βράδυ (23 Οκτωβρίουrd) ήταν η τελευταία νύχτα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ 2023. Πολλά κινεζικά ιερά έκαναν πομπές στο δρόμο προς το Σαφάν Χιν στην πόλη του Πουκέτ.

Έκαναν ένα τελετουργικό για να στείλουν τους θεούς τους πίσω στον ουρανό μετά το τέλος του φεστιβάλ.

Πολλοί άνθρωποι, τόσο Ταϊλανδοί όσο και ξένοι, περίμεναν να δουν την τεράστια πομπή κατά μήκος των δρόμων με περίπου ένα εκατομμύριο πυροσβεστικές κροτίδες.

Στην πορεία βρίσκονταν και κάποιοι που τραυματίστηκαν από κροτίδες. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης στάθηκαν κατά μήκος των δρόμων για να παρέχουν οποιαδήποτε απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Το επόμενο έτος, το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Οκτωβρίουrd έως τον Οκτώβριο 11th 2024.

Σχετικά άρθρα:

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Ο αρχικός χορτοφάγος του Πουκέτ ξεκίνησε στο χωριό Nai Thu που τώρα βρίσκεται στην υποπεριοχή Kathu, στην περιοχή Kathu.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη μέρα της πομπής του δρόμου για το χορτοφαγικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Κινεζικό Ναό Jor Su Kong Naka στο Wichit χθες, 16 Οκτωβρίου 2023.

Η έκτη ημέρα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ συνεχίστηκε με μια πομπή στο δρόμο με επικεφαλής τον κινέζικο ναό Bang Neow στην πόλη του Πουκέτ.

Περισσότεροι από 2,000 πιστοί συμμετείχαν στη χορτοφαγική πομπή του διάσημου ναού Jui Tui Tao Bo Geng σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2023.

Περίπου εξήντα πιστοί ανέβηκαν σε μια ψηλή κοφτερή σκάλα ξυραφιού στα κινεζικά ιερά του Πουκέτ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Το περίφημο τελετουργικό περπατήματος στη φωτιά πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.