Συνεχίζονται οι χορτοφαγικές πομπές στο Πουκέτ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πουκέτ -

Η έκτη ημέρα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ συνεχίστηκε με μια πομπή στο δρόμο με επικεφαλής τον κινέζικο ναό Bang Neow στην πόλη του Πουκέτ.

Η ιερή τελετή Ew Geng πραγματοποιήθηκε με τους Εννέα Θεούς του Αυτοκράτορα στην πομπή από το Ναό Bang Neow στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ πριν κατευθυνθούν πίσω στο ιερό.

Άρρενες και γυναίκες πιστοί μαχαίρωσαν τα πρόσωπά τους με διάφορα αντικείμενα, όπως αιχμηρές ράβδους και ξίφη για να δείξουν ότι είχαν απαλλάξει από το βάρος των άτυχων πραγμάτων και του κακού κάρμα από τους ανθρώπους που τους περίμεναν στο δρόμο. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι παρακολούθησαν την πομπή.

Ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τροποποιήσεις σώματος μπορεί να ενοχλούν τους ευαίσθητους θεατές, συνιστάται διακριτικότητα.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί πομπή δρόμου από το διάσημο κινέζικο ναό Jui Tui Tao Bo Geng στην πόλη του Πουκέτ.

Σχετικά άρθρα:

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί για εννέα ημέρες ξεκινώντας αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φέτος το φεστιβάλ θα είναι από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη μέρα της πομπής του δρόμου για το χορτοφαγικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Κινεζικό Ναό Jor Su Kong Naka στο Wichit χθες, 16 Οκτωβρίου 2023.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.