Το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ ξεκινά επίσημα μετά το Go Teng Pole Raised

Πουκέτ -

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στις 5:09 το Σάββατο (14 Οκτωβρίουth), περισσότερα από 40 κινεζικά ιερά ύψωσαν τον πόλο «Go Teng». Το κοντάρι Go Teng είναι το σημάδι της έναρξης του χορτοφαγικού φεστιβάλ που σηκώνεται μια μέρα πριν από το χορτοφαγικό φεστιβάλ. Η τελετή καλωσορίζει τους Εννέα Αυτοκράτορες Θεούς.

Οι χορτοφάγοι πιστεύουν ότι η συμμετοχή στο raising του Go Teng Poles θα φέρει καλή τύχη προτού ξεκινήσουν τη χορτοφαγική νηστεία τους για εννέα ημέρες από την Κυριακή (15 Οκτωβρίου) έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Η μεγαλύτερη τελετή έγινε στο κινέζικο ναό Jui Tui Tao Bo Keang που βρίσκεται στο Soi Puthorn στην οδό Ranong στην υποπεριοχή Talad Nuea, Mueang Phuket.

Ο νέος Κυβερνήτης του Πουκέτ Sophon Suwannarat ηγήθηκε της εκδήλωσης. Πολλοί ντόπιοι Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα:

Το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί για εννέα ημέρες ξεκινώντας αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φέτος το φεστιβάλ θα είναι από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.