Περισσότεροι από 2,000 θιασώτες συμμετέχουν στη χορτοφαγική πομπή του Πουκέτ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 2,000 πιστοί συμμετείχαν στη χορτοφαγική πομπή του διάσημου ναού Jui Tui Tao Bo Geng σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2023.

Η έβδομη ημέρα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ συνεχίστηκε με μια πομπή στο δρόμο από τον κινέζικο ναό Jui Tui Tao Bo Geng.

Η ιερή τελετή Ew Geng πραγματοποιήθηκε με τους Εννέα Θεούς του Αυτοκράτορα σε μια πομπή από τον κινεζικό ναό Jui Tui Tao Bo Geng στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ πριν κατευθυνθούν πίσω στο ιερό.

Περισσότεροι από 2,000 άνδρες και γυναίκες θιασώτες μαχαίρωσαν τα πρόσωπά τους με διάφορα αντικείμενα όπως αιχμηρές ράβδους και σπαθιά για να δείξουν ότι είχαν απαλλάξει από το βάρος των ατυχών πραγμάτων και του κακού κάρμα από τους ανθρώπους που τους περίμεναν στο δρόμο. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι παρακολούθησαν την πομπή.

Ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τροποποιήσεις σώματος μπορεί να ενοχλούν τους ευαίσθητους θεατές, συνιστάται διακριτικότητα.

Αύριο θα γίνει μια πομπή δρόμου από το παλαιότερο κινέζικο Ναό στο Πουκέτ και την προέλευση του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ που είναι το Κινέζικο Ναό Kathu.

Ο αρχικός χορτοφάγος του Πουκέτ ξεκίνησε στο χωριό Nai Thu που τώρα βρίσκεται στην υποπεριοχή Kathu, στην περιοχή Kathu.

Σχετικά άρθρα:

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη μέρα της πομπής του δρόμου για το χορτοφαγικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Κινεζικό Ναό Jor Su Kong Naka στο Wichit χθες, 16 Οκτωβρίου 2023.

Η έκτη ημέρα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ συνεχίστηκε με μια πομπή στο δρόμο με επικεφαλής τον κινέζικο ναό Bang Neow στην πόλη του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.