Ξεκινούν οι χορτοφαγικές πομπές στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η πρώτη μέρα της πομπής του δρόμου για το χορτοφαγικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Κινεζικό Ναό Jor Su Kong Naka στο Wichit χθες, 16 Οκτωβρίου 2023.

Δευτέρα (16 Οκτωβρίουth) ήταν η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, αλλά είναι η πρώτη μέρα της χορτοφαγικής πομπής στο δρόμο. Η πρώτη πομπή δρόμου ξεκίνησε από το κινέζικο ναό Jor Su Kong Naka.

Η ιερή τελετή Ew Geng πραγματοποιήθηκε με τους Εννέα Θεούς του Αυτοκράτορα στην πομπή από το Ιερό Jor Su Kong Naka στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ πριν κατευθυνθούν πίσω στο ιερό.

Άρρενες και γυναίκες πιστοί μαχαίρωσαν τα πρόσωπά τους με διάφορα αντικείμενα, όπως αιχμηρές ράβδους και ξίφη για να δείξουν ότι είχαν απαλλάξει από το βάρος των άτυχων πραγμάτων και του κακού κάρμα από τους ανθρώπους που τους περίμεναν στο δρόμο. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι παρακολούθησαν την πομπή.

Σήμερα (17 Οκτωβρίου) έγινε μια πομπή στο δρόμο από τον κινεζικό ναό Guan Tae Goon στο Sapam και Sam Pai Gong Chinese Shrine ή Bang Koo Chinese Shrine στο Koh Kaew.

Σχετικά άρθρα:

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί για εννέα ημέρες ξεκινώντας αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φέτος το φεστιβάλ θα είναι από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.