Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Βρέθηκε πτώμα αλλοδαπού κοντά στο σημείο θέασης, συλλήψεις ξένων και ταϊλανδών τζογαδόρων και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας στο Πουκέτ, από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτe.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 έως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Η αστυνομία αναζητά έναν ένοπλο ληστή τράπεζας που λήστεψε ένα εμπορικό κέντρο στο Rawai πριν ξεφύγει με ταχύτητα 160,000 μπατ.

Ένας ένοπλος ληστής τράπεζας που λήστεψε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στη Ραβάι πριν ξεφύγει με ταχύτητα με 160,000 μπατ σήμερα το απόγευμα συνελήφθη μέσα σε έξι ώρες.

Παραδέχτηκε ότι υποφέρει από οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 και ότι ένιωθε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να ληστέψει μια τράπεζα για να αποπληρώσει τα χρέη.

2. Ένα πτώμα αγνώστου ταυτότητας αλλοδαπού άνδρα βρέθηκε κοντά σε παραλία στο Rawai στις 27 Ιουλίουth.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε κοντά στην παραλία Yanui ήταν ένας Αμερικανός, 73 ετών, ο οποίος πιστεύεται ότι έπεσε από βράχο κοντά σε σημείο θέασης στο Rawai.

3. Έντεκα παίκτες, μεταξύ των οποίων ένας Βρετανός και ένας Δανός, συνελήφθησαν σε μια πολυτελή βίλα στη Rassada, στο Mueang Phuket, στις 29 Ιουλίου.

Η αστυνομία συνέλαβε 11 παίκτες πόκερ που ήταν ένας Βρετανός, ένας Δανός, ένας Καμποτζιανός και οκτώ Ταϊλανδοί. Η αστυνομία κατέσχεσε κάρτες και μάρκες πόκερ (αξίας περίπου 2,606,550 μπατ σύμφωνα με την αστυνομία της Περιφέρειας 8)

4. Τουλάχιστον 42 ηλικιωμένοι και τρεις υπάλληλοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων του Πουκέτ.

Στο κέντρο ζουν και διαμένουν συνολικά 75 πρεσβύτεροι με 29 υπαλλήλους.

5. Οι κεντρικοί δρόμοι στο Πουκέτ και στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ έχουν πληγεί από πλημμύρες μετά τη δυνατή βροχόπτωση που σημειώθηκε σε όλο το Πουκέτ στις 29 Ιουλίουth.

Η βροχή συνεχίζεται από σήμερα το πρωί (1η Αυγούστου).

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.