Οι έντονες βροχοπτώσεις στο Πουκέτ προκαλούν πλημμύρες και πονοκεφάλους στην κυκλοφορία

Πουκέτ -

Οι κεντρικοί δρόμοι στο Πουκέτ και στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ έχουν πληγεί από πλημμύρες μετά από έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε σε όλο το Πουκέτ σήμερα το απόγευμα (29 Ιουλίουth).

Η βροχή ξεκίνησε περίπου στις 3:30 και συνεχίστηκε για περισσότερο από μία ώρα. Πολλές περιοχές πλημμύρισαν οι οποίες συνήθως πλημμυρίζουν μετά από δυνατή βροχή στο Πουκέτ, όπως: στον κεντρικό δρόμο Thep Kasattri με κατεύθυνση βόρεια μπροστά από το εμπορικό κέντρο Thai Wassadu και στον δρόμο Sri Soonthorn στο Cherng Talay στο Thalang, στον δρόμο Thep Kasattri στο Koh Kaew μπροστά από Μουσουλμάνος Wittaya Phuket, στην πόλη του Πουκέτ στο Soi Pha Neang και στο Rassada στην οδό Pracha Uthi μπροστά από την αγορά Tawee Saman.

Αστυνομικοί της Τροχαίας και της Αστυνομίας βοήθησαν να κατευθύνουν τους οδηγούς στην κυκλοφορία, που είναι αργία και είδε πολλούς επισκέπτες στην περιοχή, με πολλούς δυσαρεστημένους με τον άσχημο αλλά όχι παράλογο καιρό.

Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν σημαντικές ζημιές ή τραυματισμοί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.