Έντεκα φερόμενοι τζογαδόροι, συμπεριλαμβανομένων ξένων υπηκόων που συνελήφθησαν στη Ρασάντα του Πουκέτ, ανάρτηση στο Facebook προκάλεσε την επιδρομή

Πουκέτ -

  Έντεκα παίκτες, μεταξύ των οποίων ένας Βρετανός και ένας Δανός, συνελήφθησαν σε πολυτελή βίλα στη Ρασάντα του Μουάνγκ Πουκέτ σήμερα το πρωί (29 Ιουλίου).

Μια ομάδα από την Αστυνομία της Περιφέρειας 8 με έδρα το Πουκέτ έκανε έφοδο σε μια πολυτελή βίλα στην οδό Thep Pratan Road στην υποπεριοχή Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket. Η αστυνομία συνέλαβε 11 παίκτες πόκερ που ήταν ένας Βρετανός, ένας Δανός, ένας Καμποτζιανός και οκτώ Ταϊλανδοί. Η αστυνομία κατέσχεσε κάρτες και μάρκες πόκερ (αξίας περίπου 2,606,550 μπατ σύμφωνα με την αστυνομία της Περιφέρειας 8)

Και οι έντεκα ύποπτοι, των οποίων τα πλήρη ονόματα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Ο ιδιοκτήτης της βίλας, ο οποίος προσδιορίζεται μόνο ως κύριος Σιτ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη λειτουργία άνθους τζόγου, ενώ οι παίκτες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο.

Η επιδρομή έγινε μετά τη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης για τον τζόγο στο Facebook ζητώντας από τους παίκτες να συμμετάσχουν σε ένα ζωντανό παιχνίδι με ένα πάρτι. Η Αστυνομία της Περιφέρειας 8 συνέχισε την έρευνά της όπου εντόπισε τους τζογαδόρους στη βίλα.

Η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά των τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, αν και η συζήτηση γίνεται σε υψηλό επίπεδο χαλάρωσης των νόμων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.