Τουλάχιστον 42 ηλικιωμένοι και τρεις υπάλληλοι μολύνθηκαν με Covid-19 στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων του Πουκέτ

Πουκέτ -

Τουλάχιστον 42 ηλικιωμένοι και τρεις υπάλληλοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων του Πουκέτ.

Σήμερα (28 Ιουλίουth) ο Επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ (PPHO) Δρ. Kusak Kukiattikoon είπε στο Phuket Express, «Έχουμε ενημερωθεί από το κέντρο στις 27 Ιουλίουth. Στο κέντρο ζουν και διαμένουν συνολικά 75 πρεσβύτεροι με 29 υπαλλήλους».

«Σαράντα δύο πρεσβύτεροι και τρεις υπάλληλοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19. Ένας από τους ηλικιωμένους μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο ενώ άλλοι έχουν τεθεί σε καραντίνα στο κέντρο για νοσηλεία. Ωστόσο, όλοι τους έλαβαν τουλάχιστον τριπλάσιες δόσεις εμβολίου Covid-19». δήλωσε ο Δρ Κουσάκ.

Η διευθύντρια του Κέντρου Ανάπτυξης Φροντίδας Ηλικιωμένων του Πουκέτ κα Puengpan Paojinda είπε στο Phuket Express, «Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι έχουν προσωπικά προβλήματα υγείας. Συχνά πηγαίνουν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη, όπου μπορεί να προήλθε η τρέχουσα επιδημία. Κανονικά, άνθρωποι από το εξωτερικό δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται το κέντρο».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.