Το πτώμα ενός αγνώστου αλλοδαπού άνδρα βρέθηκε κοντά στην παραλία στο Rawai του Πουκέτ

Rawai -

Ένα πτώμα ενός ξένου άνδρα αγνώστου ταυτότητας βρέθηκε κοντά σε παραλία στο Rawai σήμερα το πρωί (27 Ιουλίουth).

Η αστυνομία Chalong ειδοποιήθηκε για το πτώμα από έναν άνδρα που ψάρευε κοντά στην παραλία Yanui στην υποπεριοχή Rawai, Mueang Phuket.

Διασώστες πήγαν στην παραλία και ναυαγοσώστες στην παραλία και διασώστες πήγαν στη θάλασσα με τζετ-σκι. Το ανδρικό σώμα ανασύρθηκε στην ακτή.

Το σώμα είχε ήδη αρχίσει να αποσυντίθεται. Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον επτά ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του. Μαζί με το πτώμα βρέθηκαν ένα αμερικανικό διαβατήριο ενός άνδρα 73 ετών, μετρητά από την Ταϊλάνδη και την Κορέα και ένα κλειδί θέρετρου στο Naiharn κοντά στο Rawai. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε το διαβατήριο, η αστυνομία απέκρυψε το όνομα και τόνισε ότι δεν είχε ακόμη αναγνωρίσει τον άνδρα θετικά.

Το σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira στην πόλη του Πουκέτ για τελική ταυτοποίηση και στη συνέχεια για επικοινωνία με την πρεσβεία και την οικογένειά του.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.