Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συνεχίζεται η καταστολή των ξένων που παραβιάζουν νόμους και πολλά άλλα

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

  1. Στην Πατόνγκ, δύο Ρώσοι υπήκοοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, για βανδαλισμό που αφορούσε βαφή με σπρέι.

Μάρτυρες παρατήρησαν δύο άνδρες να παραμορφώνουν ένα μονοπάτι και μια πινακίδα εστιατορίου στην οδό Phra Baramee με τα γράμματα «HRDSRT» και στη συνέχεια να εγκαταλείπουν γρήγορα τη σκηνή.

2. Ένας Ιρανός και Ινδός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Πέμπτη (28 Μαρτίουth).

Οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στο σημείο ελέγχου ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Yousefi, 37 ετών, Ιρανός υπήκοος και ο κ. Nikhil, 35, Ινδός υπήκοος.

3. Ένα βίντεο κλιπ μιας Ασιάτισσας τουρίστριας να ουρεί στον διάσημο δρόμο Bangla έγινε viral στα social media αυτή την εβδομάδα.

Αυτόπτες μάρτυρες του βίντεο και του περιστατικού φέρεται να είπαν ότι η ξένη τουρίστας είναι Γιαπωνέζα, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ώρα του Τύπου.

4. Karon – Ένας μεθυσμένος Ρώσος τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας Karon λόγω της ανατρεπτικής συμπεριφοράς του μπροστά σε ξενοδοχείο. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση την Τρίτη 26 Μαρτίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Το βίντεο Έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ.

5. Η Διεύθυνση Καταπολέμησης της Εμπορίας Προσώπων (ATPD) έκανε έφοδο σε ένα καραόκε στην υποπεριφέρεια Rassada, στην πόλη του Πουκέτ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου φέρεται να αποκάλυψε παιδιά 13 και 14 ετών που είχαν υποστεί εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση.

Τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών θα οδηγηθούν σε ειδικές υπηρεσίες για να τους παράσχουν βοήθεια, ανέφερε η ATPD.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.