Η επιδρομή καραόκε στο Πουκέτ αποκαλύπτει υποτιθέμενη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων

Πουκέτ -

Η Διεύθυνση Καταπολέμησης της Εμπορίας Προσώπων (ATPD) έκανε έφοδο σε ένα καραόκε στην υποπεριφέρεια Rassada, στην πόλη του Πουκέτ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου φέρεται να αποκάλυψε παιδιά 13 και 14 ετών που είχαν υποστεί εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το ATPD είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (30 Μαρτίουth) έκαναν έφοδο στο καραόκε αφού έλαβαν καταγγελίες από tipsters ότι υπήρχαν παιδιά που υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση για εμπορικούς σκοπούς ηλικίας κάτω των 18 ετών. Το όνομα του καραόκε δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από αρμόδιους αξιωματούχους.

Οι αξιωματούχοι της ATPD πραγματοποίησαν μια επιχείρηση τσίμπημα και φέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του καραόκε πρόσφερε μια συμφωνία 3,000 μπατ για σεξουαλική εκμετάλλευση με το 13χρονο παιδί και μια προμήθεια 400 μπατ για τον ιδιοκτήτη καραόκε. Η ιδιοκτήτρια, η κα Sapawan 'Ple', 39 ετών, συνελήφθη αμέσως.

Οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν επίσης ότι ένα 14χρονο θηλυκό παιδί φέρεται να έπινε αλκοόλ με ενήλικες άνδρες στο καραόκε. (Το όνομα και των δύο ανηλίκων αποκρύφθηκε για την προστασία τους και λόγω νόμου της Ταϊλάνδης). Η κα Sapawan φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι αποκόμισε οφέλη από τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών θα οδηγηθούν σε ειδικές υπηρεσίες για να τους παράσχουν βοήθεια, ανέφερε η ATPD.

Εγγραφειτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.