Δύο Ρώσοι συνελήφθησαν για ψέκασμα γκράφιτι στην Πατόνγκ, και οι δύο κατηγορούν την κάνναβη για τις πράξεις τους

Πουκέτ-

Στην Πατόνγκ, δύο Ρώσοι υπήκοοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, για βανδαλισμό που αφορούσε βαφή με σπρέι.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Patong, όπως αναφέρει το Phuket Express, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου, γύρω στις 9:00. Μάρτυρες παρατήρησαν δύο άνδρες να παραμορφώνουν ένα μονοπάτι και μια πινακίδα εστιατορίου στην οδό Phra Baramee με τα γράμματα «HRDSRT» και στη συνέχεια να εγκαταλείπουν γρήγορα τη σκηνή.

Χρησιμοποιώντας πλάνα CCTV, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κατοικία τους σε ένα διαμέρισμα στην οδό Thaweewogn στην Patong. Οι ύποπτοι, που ταυτοποιήθηκαν ως ο 23χρονος κ. Ευγένιος και ο 22χρονος κ. Όλεγκ, συνελήφθησαν δύο ημέρες αργότερα.

Κατά την ανάκριση, τα άτομα ομολόγησαν την πράξη του βανδαλισμού, δηλώνοντας ότι ήταν υπό την επήρεια κάνναβης εκείνη τη στιγμή. Έκτοτε έχουν μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες για τις πράξεις τους και έχουν εκφράσει μεταμέλεια για τη συμπεριφορά τους.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.