Μεθυσμένος ξένος σταμάτησε η αστυνομία Karon χρησιμοποιώντας Taser – Βίντεο

Karon, Ταϊλάνδη- Ένας μεθυσμένος Ρώσος τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας Karon λόγω της ανατρεπτικής συμπεριφοράς του μπροστά σε ξενοδοχείο. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση την Τρίτη 26 Μαρτίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Aleksandr Tolstov, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά λόγω γλωσσικών φραγμών και μέθης. Παρά τις προσπάθειες να τον ηρεμήσουν, η κατάσταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν ένα τέιζερ για να τον υποτάξουν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο Ρώσος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση.

Αυτό έγινε αφού ο κ. Aleksandr φέρεται να προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, πολεμώντας άλλους τουρίστες και προκαλώντας υλικές ζημιές. Το βίντεο φαίνεται να τον δείχνει να τσακώνεται με άλλους Ρώσους τουρίστες, αν και η αιτία του καβγά είναι ακόμα άγνωστη.

Το βίντεο Έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.