Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: 98 βίζες που ανακλήθηκαν σε πέντε μήνες και πολλά άλλα

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

  1. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν Τατζικιστάν που έχει ήδη εγκαταλείψει την Ταϊλάνδη για πρόθεση δολοφονίας, αφού ένας Ρώσος βρέθηκε νεκρός σε φάρμα κάνναβης στο Chalong.

Για τον ύποπτο έχει εκδοθεί και κόκκινος συναγερμός INTERPOL. Σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ, η δολοφονία εικάζεται ότι έγινε για μια επιχειρηματική διαμάχη που αφορούσε το αγρόκτημα κάνναβης.

2. Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε να ανακληθούν οι βίζες δύο Νεοζηλανδών ανδρών που εμπλέκονται σε μια ιογενή φερόμενη επίθεση σε αστυνομικό της Ταϊλάνδης και να τους μπουν στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη.

Οι δύο άνδρες φέρεται να προσπαθούσαν επίσης να δωροδοκήσουν την αστυνομία όταν συνελήφθησαν.

3. Τουλάχιστον 98 βίζες έχουν ανακληθεί και 614 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Η αυστηρή καταστολή ξεκίνησε μετά ένα περιστατικό υποτιθέμενης κλωτσιάς που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή στο Pa Klok και συνεχίστηκε μετά δύο Νεοζηλανδοί άνδρες ενεπλάκησαν σε μια φερόμενη επίθεση από ιό σε έναν Ταϊλανδό αστυνομικό στο Chalong.

4. Ένας Βρετανός συνελήφθη στο Karon για φερόμενη πώληση κοκαΐνης και χρήση μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ο κ. Ντέιβιντ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Karon για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή κοκαΐνης με πρόθεση πώλησης και χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και χαπιών μεθαμφεταμίνης.

5. Ένας Αιγύπτιος επιτέθηκε σε οδηγό ταξί και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο ταξί του στο Cherng Talay.

Ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για έλεγχο ψυχικής υγείας.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.