Βρετανός συνελήφθη για φερόμενη πώληση κοκαΐνης στο Πουκέτ

Karon -

Ένας Βρετανός συνελήφθη στο Karon για φερόμενη πώληση κοκαΐνης και χρήση μεθαμφεταμίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Ντέιβιντ, 45 ετών, Βρετανός υπήκοος, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στον δρόμο Tai Na στο Karon. Του κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και χάπια μεθαμφεταμίνης. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι ακριβείς ποσότητες παράνομων ναρκωτικών που βρέθηκαν δεν κυκλοφόρησαν από την αστυνομία.

Ο κ. Ντέιβιντ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Karon για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή κοκαΐνης με πρόθεση πώλησης και χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και χαπιών μεθαμφεταμίνης.

Η αστυνομία δεν ανέφερε επίσης πώς ανακαλύφθηκε ο ύποπτος.

Η πρόσφατη καταστολή των αλλοδαπών που παραβαίνουν τους νόμους της Ταϊλάνδης ήρθε ξανά μετά το Cαστυνομικοί του halong συνέλαβαν δύο υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που φέρεται να αρνήθηκαν να παρασυρθούν για τροχαία παράβαση, απέφυγαν τη σύλληψη της αστυνομίας και αργότερα κατηγορήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε έναν αστυνομικό που τους καταδίωξε στο Chalong.

Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε να ανακληθούν οι βίζες δύο Νεοζηλανδών ανδρών που εμπλέκονται σε μια ιογενή φερόμενη επίθεση σε αστυνομικό της Ταϊλάνδης και να τους μπουν στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη. Οι δύο άνδρες φέρεται να προσπαθούσαν επίσης να δωροδοκήσουν την αστυνομία όταν συνελήφθησαν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.