Σουηδός συνελήφθη επειδή φέρεται να εργαζόταν σε μπαρ στο Karon

Karon -

Ένας Σουηδός συνελήφθη αφού βρέθηκε να εργάζεται σε μπαρ στο Karon.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (6 Μαρτίουth) στις 5:00 μ.μ. συνέλαβαν μαζί με το Phuket Immigration έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως MR. ΣΤΕΝ, 57, Σουηδός υπήκοος. Συνελήφθη σε ένα μπαρ στον δρόμο Tai Na στο Karon.

Η σύλληψη έγινε μετά την καταστολή της μετανάστευσης του Πουκέτ σε αλλοδαπούς που εργάζονται παράνομα στο Πουκέτ. Ο Σουηδός βρέθηκε να προτείνει ποτά σε πελάτες στο μπαρ.

Δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη νόμιμη άδεια εργασίας και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Karon για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Το Phuket Express προσθέτει ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άδειες εργασίας και οι βίζες δεν είναι διαθέσιμες για αλλοδαπούς για να εργαστούν ως πλανόδιοι πωλητές μπροστά σε καταστήματα.

Η αστυνομία του Πουκέτ πρόσφατα καταπολεμά τους αλλοδαπούς που εργάζονται παράνομα μετά από ένα ιογενές περιστατικό που αφορούσε έναν Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλώτσησε έναν Ταϊλανδό γιατρό. Δείτε άλλες σχετικές ιστορίες στους παρακάτω συνδέσμους:

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ δήλωσε ότι έχει ανακαλέσει επίσημα τη βίζα ενός Ελβετού εκπατρισμένου στο Πουκέτ, στο επίκεντρο ενός περιστατικού υποτιθέμενου ιού κλωτσιών.

Ο κ. Thanakorn Wangboonkongchana, ο αναπληρωτής αρχηγός του Ηνωμένου Έθνους της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια μετά την επίσκεψη στο Πουκέτ την περασμένη εβδομάδα για να επιθεωρήσει και να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με έναν ισχυρισμό για ξένες συμμορίες μαφίας στην περιοχή.

Δύο φερόμενες Ρωσίδες ιερόδουλες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ μετά από επιχείρηση τσίμπημα.

Τρεις Ρώσοι συνελήφθησαν σε κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Cherng Talay για αδικήματα που σχετίζονται με την άδεια εργασίας.

Ένας Ρουμάνος συνελήφθη στην Πατόνγκ, αφού βρέθηκε να πωλεί πακέτα περιηγήσεων.

Περιστατικό παραμονής στο Πουκέτ: Αυστραλός συνελήφθη αφού διέφυγε από το νοσοκομείο.

Ρώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να εργαζόταν σε περίπτερο ανταλλαγής χρημάτων στο Thalang.

Ένας Ρώσος συνελήφθη αφού φέρεται να βρέθηκε να εργάζεται σε κατάστημα κάνναβης στο Kathu.

Μια γυναίκα από το Καζακστάν συνελήφθη στην υποπεριφέρεια Mai Khao, αφού βρέθηκε φερόμενη ως παράνομη οδηγός ταξί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.