Περιστατικό παραμονής στο Πουκέτ: Αυστραλός συνελήφθη αφού διέφυγε από το νοσοκομείο

Πουκέτ-

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν 26χρονο Αυστραλό σε ξενοδοχείο κοντά στη διασταύρωση Sri Kor στο Kathu. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε υπερβεί τη βίζα του για 34 ημέρες.

Η ιστορία περιλαμβάνει ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 31 Ιανουαρίου 2024, μεταξύ του Αυστραλού και ενός Ταϊλανδού. Και τα δύο μέρη τραυματίστηκαν. Μετά το ατύχημα, ο Αυστραλός έλαβε ιατρική περίθαλψη σε νοσοκομείο στην πόλη του Πουκέτ. Ωστόσο, κατάφερε να δραπετεύσει από το νοσοκομείο πριν τακτοποιήσει τον λογαριασμό του.

Το νοσοκομείο έχει καταθέσει τώρα αναφορά εναντίον του, ζητώντας την πληρωμή 178,185 μπατ για τη θεραπεία του. Επιπλέον, ο Αυστραλός φέρεται να απέφυγε να πληρώσει το θύμα της Ταϊλάνδης, καθώς η αστυνομία δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του στον τόπο του ατυχήματος πριν από τη σύλληψή του.

Ο ύποπτος, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την αστυνομία με το όνομά του, προσπαθούσε να αποφύγει τις αρχές σχετικά με το λογαριασμό και τις ιατρικές αξιώσεις του θύματος της Ταϊλάνδης και ως αποτέλεσμα είχε παραμείνει.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.