Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Η παραλία Freedom καθαρίστηκε από ομπρέλες κρεβατιού παραλίας και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

  1. Η διάσημη παραλία της Ελευθερίας έχει πλέον καθαριστεί από τις ομπρέλες κρεβατιού παραλίας, προετοιμάζοντας την ανακήρυξή της ως «Δάσος Αναψυχής».

Η παραλία Freedom βρίσκεται τώρα στη διαδικασία προετοιμασίας για να γίνει περιοχή «Δάσος Αναψυχής». Η ιδέα της περιοχής Recreation Forest είναι ουσιαστικά να δεις την παραλία στο φυσικό της περιβάλλον και να την απολαύσεις όπως την ήθελε η φύση, χωρίς εστιατόρια, ξαπλώστρες, αλκοόλ ή άλλες πτυχές του πολιτισμού.

2. Ένα λιοντάρι χωρίς άδεια που βρέθηκε σε ένα καφέ στη Ρασάντα ανήκει σε Κινέζο υπήκοο, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει τη νόμιμη άδεια του λιονταριού και υπήρξαν επίσης διαφωνίες σχετικά με τα απαιτούμενα έγγραφα μικροτσίπ. Το μικρό κατασχέθηκε από ταϊλανδούς αξιωματούχους.

3. Ένας μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη αφού οδηγούσε σε κεντρική κράτηση και έπεσε πάνω σε πολλά οχήματα στο Thalang.

Ο οδηγός του φορτηγού οδηγούσε από τη διασταύρωση Baan Kean στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri και συνετρίβη με πολλά οχήματα στη διαδρομή στη νότια λωρίδα.

4. Ένας καταζητούμενος Πακιστανός συνελήφθη στο Πουκέτ για χρήση δελτίου Ταϊλανδικής Ταυτότητας.

Αυτό δεν είναι το πρώτο θέμα Πακιστανών υπηκόων που έχουν πλαστά ή παράνομα δελτία ταυτότητας στην Ταϊλάνδη.

5. Ένας διευθυντής μπαρ συνελήφθη με τέσσερα σετ Baraku, γνωστό και ως Shisha, σε ένα μπαρ στο Cherng Talay.

Πολλοί ξένοι πελάτες βρέθηκαν να χρησιμοποιούν το Baraku. Το Shisha, ή αλλιώς Baraku, είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.