Πακιστανός συνελήφθη στο Πουκέτ για χρήση δελτίου ταυτότητας της Ταϊλάνδης

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος Πακιστανός συνελήφθη στο Πουκέτ για χρήση δελτίου Ταϊλανδικής Ταυτότητας.

Η Βασιλική Μετανάστευση του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Παρασκευή (16 Φεβρουαρίου) ότι συνέλαβαν τον κ. JAFFAR (ψευδώνυμο), 31 ετών, υπήκοο Πακιστάν. Συνελήφθη μπροστά σε ένα σπίτι στην οδό Surin στο Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ.

Η σύλληψη ακολούθησε το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πατάνι για αυτόν στις 19 Ιανουαρίουth, 2024 στην οποία κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκαλώντας ζημιά. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Mae Lan στο Pattani.

Αυτό δεν είναι το πρώτο θέμα Πακιστανών υπηκόων που έχουν πλαστά ή παράνομα δελτία ταυτότητας στην Ταϊλάνδη.

Το 2019 το Γραφείο Μετανάστευσης του Πατάνι συνέλαβε για πρώτη φορά έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. IKRAM, 24 ετών, υπήκοος Πακιστάν. Κατηγορήθηκε ότι εργαζόταν χωρίς άδεια και απελάθηκε. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πολλοί Πακιστανοί υπήκοοι που εργάζονταν παράνομα στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα κατά την οποία βρήκαν έναν κ. Σάμι που είναι ο μικρότερος αδερφός του κ. IKRAM. Παρουσίασε ένα δελτίο ταυτότητας της Ταϊλάνδης στους αξιωματικούς. Έλεγξαν με το Περιφερειακό Γραφείο Mae Lan και διαπίστωσαν ότι η ταυτότητα εκδόθηκε παράνομα.

Οι αξιωματικοί ερευνούν πώς αυτοί οι Πακιστανοί άντρες πήραν δελτία ταυτότητας της Ταϊλάνδης από το Γραφείο της Περιφέρειας Mae Lan.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.