Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αφού οδήγησε σε κεντρική κράτηση και προσέκρουσε σε οχήματα στο Thalang

Thalang -

Ένας μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη αφού οδηγούσε σε κεντρική κράτηση και έπεσε πάνω σε πολλά οχήματα στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι στις 6:30 μ.μ. της Τετάρτης (14 Φεβρουαρίουth) ειδοποιήθηκαν ότι ένα φορτηγό οδηγούσε στην κεντρική κράτηση στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri στην περιοχή Sri Soonthorn Sun.

Το φορτηγό οδηγούσε από τη διασταύρωση Baan Kean στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri και συνετρίβη με πολλά οχήματα στη διαδρομή στη νότια λωρίδα. Ο μεθυσμένος άνδρας οδηγός συνελήφθη τελικά πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Thalang για έλεγχο ναρκωτικών.

Τα προσωπικά στοιχεία του οδηγού δεν αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.