Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ξένοι συνελήφθησαν για κλοπή, ερωτική απάτη και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

  1. Ένας αναβάτης από την Ολλανδία συνελήφθη για αλόγιστη οδήγηση και ανυπακοή στους αστυνομικούς.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση χωρίς να λαμβάνει υπόψη την περιουσία και τη ζωή άλλων, ανησυχίες για την ασφάλεια, τσακωμούς/παρεμπόδιση αξιωματικών, παρακοή στις εντολές των αστυνομικών και αλόγιστη οδήγηση.

2. Ένας Πολωνός συνελήφθη αφού συνελήφθη να κλέβει φαγητά και ποτά αξίας 13,376 μπατ σε ένα σούπερ μάρκετ στο Ραβάι του Πουκέτ.

Του κατασχέθηκαν ένα αβοκάντο (119 μπατ), ένα μπουκάλι μέλι (225 μπατ), ένα μπουκάλι μπύρα (119 μπατ), ένα μπουκάλι ελαιόλαδο (279 μπατ), δύο μπουκάλια ουίσκι (9,999 μπατ και 2,099 μπατ). , βούτυρο (254 μπατ) και κουτί τσαγιού (282 μπατ).

3. Ένας Βρετανός συνελήφθη αφού φέρεται να αντάλλαξε ψεύτικα χρήματα σε ανταλλακτήριο στο Πουκέτ.

Μετέφερε κρυπτοχρήματα αξίας 34,900 USD (1.24 εκατομμύρια μπατ) στον κ. Οζεία. Έλαβε μετρητά ευρώ ως αντάλλαγμα από τον κ. Οζέα. Ωστόσο, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι τα χρήματα ήταν πλαστά.

4. Δύο Νιγηριανοί άνδρες που είχαν υπερβεί τη διαμονή τους που βρέθηκαν να κατέχουν κοκαΐνη και μια Ταϊλανδέζα συνελήφθησαν στο Thalang για φερόμενη συμμετοχή σε ρομαντική απάτη.

Οι Νιγηριανοί άνδρες παραδέχτηκαν ότι συμμετείχαν σε μια ρομαντική συμμορία απάτης, η οποία περιλάμβανε να βάζουν γυναίκες από την Ταϊλάνδη να τους ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς.

5. Ομπρέλες Beach Bed βρέθηκαν σε όλη την παραλία Freedom στο Patong, η οποία είναι μια περιοχή προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ρώτησαν ξένους θαμώνες της παραλίας που βλέπονταν να χαλαρώνουν σε κρεβάτια και ομπρέλες παραλίας από πού προέρχονται τα αντικείμενα και είχαν την απάντηση «Έφεραν αυτές τις ομπρέλες και τις νοίκιασαν έξω από την παραλία». Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία πρόκειται να απαγορεύσει εντελώς ακόμη και να φέρετε «δικές σας» ομπρέλες και καρέκλες για να κλείσετε το παραθυράκι που επιτρέπει στους πωλητές να πουλήσουν ενοίκια εκτός παραλίας. Σχεδιάζουν επίσης να απαγορεύσουν το αλκοόλ στην παραλία για να αποθαρρύνουν τα πάρτι και τις συγκεντρώσεις.

6. Ένας οδηγός ταξί TuK Tuk επιβλήθηκε πρόστιμο αφού ο αλλοδαπός επιβάτης του εθεάθη να χορεύει σε μια στέγη στην Πατόνγκ.

Επίσης, δεν υπήρχαν ενημερώσεις από την αστυνομία της Patong σχετικά με το εάν ο αλλοδαπός επιβάτης θα εντοπιστεί, θα ταυτοποιηθεί και ενδεχομένως θα επιβληθεί πρόστιμο.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.