Οδηγός ταξί Patong Tuk Tuk επιβλήθηκε πρόστιμο αφού είδαν ξένο επιβάτη να χορεύει στη στέγη – βίντεο

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός ταξί TuK Tuk επιβλήθηκε πρόστιμο αφού ο αλλοδαπός επιβάτης του εθεάθη να χορεύει σε μια στέγη στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ένα βίντεο με έναν ξένο επιβάτη να χορεύει στη στέγη ενός ταξί Tuk Tuk είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.

Το Σάββατο (10 Φεβρουαρίουth) η αστυνομία της Πατόνγκ αναγνώρισε με επιτυχία τον οδηγό ταξί Tuk Tuk. Κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ και του επιβλήθηκε πρόστιμο και του ζητήθηκε να προειδοποιήσει τους επιβάτες του να μην χορεύουν στην ταράτσα.

Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τον οδηγό ταξί Tuk Tuk και το ύψος του προστίμου ή την ακριβή χρέωση.

Επίσης, δεν υπήρχαν ενημερώσεις από την αστυνομία της Patong σχετικά με το εάν ο αλλοδαπός επιβάτης θα εντοπιστεί, θα ταυτοποιηθεί και ενδεχομένως θα επιβληθεί πρόστιμο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.