Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί για κλοπή και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ και τις κοντινές επαρχίες.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024.

  1. Ένας Ισπανός συνελήφθη αφού έκλεψε μια τσάντα με κινητό τηλέφωνο, μετρητά και κλειδιά από μια Μογγολέζα σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Bangla.

Αστυνομικοί της Πατόνγκ συνέλαβαν έναν Κολομβιανό κλέφτη που έκλεψε αντικείμενα από έναν Ρώσο τουρίστα στο Σόι Σουκ Σαρόεν, Πατόνγκ, Πουκέτ.

Και οι δύο περιπτώσεις είχαν σημαντική συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Ένα βίντεο με έναν ξένο άνδρα που στεκόταν και ουρούσε στην πλάτη ενός Tuk Tuk στην Πατόνγκ, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας οργή και οργή πολλών Ταϊλανδών χρηστών των social media που ζήτησαν να συλληφθεί ο αλλοδαπός και να κατηγορηθεί πληρέστερη έκταση του νόμου.

Η υπόθεση, ωστόσο, συνέβη πριν από μήνες και αργότερα αποκαλύφθηκε και ο τουρίστας πιθανότατα είχε φύγει από την Ταϊλάνδη.

3. Έξι Ρώσοι τουρίστες και τρεις Ταϊλανδοί διασώθηκαν μετά την ανατροπή ενός γιοτ κοντά σε ένα νησί στο Ραβάι.

Αυτό συνέβη παρά τον άνεμο και τα κύματα που περιγράφονται ως πολύ ήρεμα.

4. Ένας διάσημος νεαρός Ιρανός πυγμάχος κηρύχθηκε νεκρός μετά από ένα μεγάλο ατύχημα με ποδήλατο μέσα στην υπόγεια διάβαση Chalong.

Το Phuket Express εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους φίλους και την οικογένεια του κ. Fariyar.

5. Μια καθαρίστρια της Μιανμάρ συνελήφθη αφού έκλεψε από δύο υπηκόους Κύπρου και έναν Σουηδό τουρίστα σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, κλέβοντας εμπορεύματα συνολικής αξίας περίπου 140,000 μπατ.

Μια οικιακή βοηθός συνελήφθη αφού έκλεψε 90,000 μπατ από έναν Γάλλο σε ένα διαμέρισμα στην Πατόνγκ.

Και οι δύο παρόμοιες περιπτώσεις εφιστούν την προσοχή στη σημασία της ασφάλισης των πολύτιμων αντικειμένων όταν κάποιος έχει υπηρεσίες καμαριέρας ή καθαρισμού στην κατοικία ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.