Η αστυνομία της Patong συνέλαβε Κολομβιανό κλέφτη που στόχευε Ρώσο τουρίστα

Πουκέτ-

Στις 13 Ιανουαρίου 2024, αστυνομικοί της Πατόνγκ συνέλαβαν έναν Κολομβιανό κλέφτη που έκλεψε αντικείμενα από έναν Ρώσο τουρίστα στο Σόι Σουκ Σαρόεν, Πατόνγκ, Πουκέτ.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, στις 12 Ιανουαρίου, στις 11:45, ένας Ρώσος τουρίστας του οποίου το όνομα αποκρύφθηκε από την αστυνομία, 35 ετών, κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο του στο Soi Suk Charoen, ενώ ένας Κολομβιανός κλέφτης του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε επίσης. από την αστυνομία επέβαινε σε μηχανάκι και φέρεται να άρπαξε την τσάντα ώμου του Ρώσου τουρίστα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ μπόρεσε να εντοπίσει τον ύποπτο σε ένα κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ και κατέσχεσε το επίμαχο ακίνητο, όπως μια τσάντα ώμου, Airpods, την άδεια οδήγησης του Ρώσου τουρίστα, μετρητά και άλλα αξεσουάρ.
Η αστυνομία άσκησε κατηγορίες για χρήση οχήματος για τη διευκόλυνση της διάπραξης εγκλήματος και συνόδευσε τον ύποπτο στο αστυνομικό τμήμα της Patong για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Ο ύποπτος παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.