Viral βίντεο με ξένο που ουρεί από το πίσω μέρος ενός TukTuk στο Πουκέτ εξοργίζει τους χρήστες των Ταϊλανδών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πατόνγκ –

Ένα βίντεο με έναν ξένο άνδρα που στεκόταν και ουρούσε στην πλάτη ενός Tuk Tuk στην Πατόνγκ, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας οργή και οργή πολλών Ταϊλανδών χρηστών των social media που ζήτησαν να συλληφθεί ο αλλοδαπός και να κατηγορηθεί πληρέστερη έκταση του νόμου.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (8 Ιανουαρίου) έλεγξαν και αναγνώρισαν τον οδηγό του Tuk Tuk ως τον κ. Prathan Boonteam. Είπε στην αστυνομία ότι το περιστατικό συνέβη πριν από δύο μήνες, ωστόσο, και πίστευε ότι ο τουρίστας είχε φύγει εδώ και καιρό από την Ταϊλάνδη.

Ο Πράθαν θυμήθηκε ότι την ημέρα της ερώτησης πήρε αρκετούς ξένους επιβάτες από την οδό Bangla για να τους πάει σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Ένας από τους αλλοδαπούς άντρες στεκόταν στο πίσω μέρος του Tuk Tuk και ούρησε στο δρόμο ανοιχτά, φαινόταν να είναι βαριά μεθυσμένος. Ο οδηγός αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ, αλλά ο αλλοδαπός πήδηξε από το Tuk Tuk και απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Η αστυνομία της Patong είπε στον οδηγό Tuk Tuk να αναφέρει το περιστατικό αμέσως στο μέλλον, ώστε η αστυνομία να μπορέσει να συλλάβει τον αλλοδαπό για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Αν και η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας δεν βρίσκεται πλέον στην Ταϊλάνδη, συνεργάζεται με το ξενοδοχείο όπου φέρεται να έμεινε ο άνδρας και εξετάζει το CCTV για να προσπαθήσει να πάρει τα προσωπικά του στοιχεία ώστε να μπορέσει να αναγνωριστεί. Εάν ο άνδρας εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, θα κληθεί για νομική ενέργεια, εάν έχει φύγει, ο άνδρας θα επισημανθεί από τη Μετανάστευση για μελλοντικές συνεντεύξεις και πιθανές νομικές κατηγορίες εάν επιστρέψει. Μέχρι στιγμής, το όνομα και η εθνικότητα του αλλοδαπού είναι άγνωστα.

Το βίντεο είναι παρακάτω.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.